Η Χέδερ Λόκλιαρ
Η Χέδερ Λόκλιαρ © Wikimedia Commons
Celebrities

Νέο βίντεο δείχνει την Χέδερ Λόκλιαρ να φέρεται αλλόκοτα στο Μαλιμπού

Τα viral πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Χέδερ Λόκλιαρ: Νέο βίντεο την δείχνει να φέρεται αλλόκοτα στο Μαλιμπού - Τα viral πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας

Ανησυχία προκαλεί η ψυχική υγεία της Αμερικανίδας ηθοποιού Χέδερ Λόκλιαρ, αφού εθεάθη να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει την διάσημη πρωταγωνίστρια, η οποία δίνει μάχη με τους εθισμούς της εδώ και χρόνια, να προσπαθεί να ισορροπήσει στο περβάζι ενός κτιρίου γραφείων πιάνοντας τις κολόνες για να στηριχθεί προκειμένου να αποφύγει την απότομη πτώση.

Φορώντας μία ολόσωμη φόρμα και ένα ζευγάρι σαγιονάρες στη συνέχεια κάθισε για λίγο στην κορυφή μιας σκάλας όπου διάβασε ένα ημερολόγιο ενώ έδειχνε ταλαιπωρημένη και σαστισμένη. Κάποια στιγμή φαίνεται να θυμώνει για κάτι που διάβασε και άρχισε να χειρονομεί με ζωηρό τρόπο πριν το βάλει πίσω στην τσάντα της.

Σύμφωνα με την DailyMail.com ένας άνδρας που θεωρείται ότι είναι ο αρραβωνιαστικός της, ο πρώην αθλητής motocross Κρις Χέισερ πήγε την ηθοποιό στο κτίριο για μία συνάντηση που κράτησε μία ώρα. Όταν βγήκε η Λόκλιαρ από το κτίριο άφησε τον αρραβωνιαστικό της να περιμένει στο αυτοκίνητό του και εθεάθη να κατευθύνεται προς το περβάζι του κτιρίου.

Μετά από μία ώρα η ηθοποιός πήγε στον σύντροφό της ο οποίος περίμενε υπομονετικά στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice