Lady Gaga-Harry Styles-Bruno Mars
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Celebrities

6 παράξενα πράγματα που πετάχτηκαν σε διάσημους καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια συναυλιών

Από τέφρα και δονητή, μέχρι πλαστικές χειροβομβίδες, όλα τα έχουν δει τα ματάκια τους επί σκηνής

6 παράξενα πράγματα που έχουν πεταχτεί κατά τη διάρκεια συναυλιών σε Pink, Ozzy Osbourne, Adam Lambert, Harry Styles, Lady Gaga και Βruno Mars

«Ο θαυμασμός, πολύ περισσότερο από την αγάπη, μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο πάθος» είχε πει ο Γάλλος συγγραφέας, Michel Tournier και όχι άδικα. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται στο εξωτερικό η ανησυχητική τάση ρίψης αντικειμένων σε καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια συναυλιών. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για «ένδειξη αγάπης» των θαυμαστών με τον συγκεκριμένο τρόπο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται. Η πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση ρίψης αντικειμένου χρονολογείται από το 1883, όταν ο ηθοποιός John Ritchie, δέχτηκε «επίθεση» από ντομάτες και σάπια αυγά στο Washington Hall στη Νέα Υόρκη. Από τότε σχεδόν κανένας star της ροκ και της ποπ σκηνής δεν έχει ξεφύγει από αυτή τη μη φιλική χειρονομία. Mε αφορμή την Billie Elish που δήλωσε πρόσφατα ότι την χτυπάνε στην σκηνή εδώ και έξι χρόνια παρακάτω σου έχουμε τα 5 πιο παράξενα πράγματα που έχουν πεταχτεί σε καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια συναυλιών. Από το πιο ακραίο μέχρι το λιγότερο hardcore.

H Pink και η τέφρα της μαμάς του φαν της

Όσο η Pink τραγουδούσε αμέριμνή στο φεστιβάλ British Summer Time στο Hyde Park του Λονδίνου, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Summer Carnival», παρατήρησε ένα μεγάλο σακουλάκι με λευκή σκόνη πάνω στη σκηνή. Η διάσημη τραγουδίστρια κατάλαβε πως μάλλον πρόκειται για τέφρα. Η ίδια μίλησε σε αυτόν που πέταξε το σακουλάκι. «Αυτή είναι η μητέρα σου;», ακούγεται να ρωτάει η Pink στο βίντεο που έκανε το γύρω του διαδικτύου δείχνοντας το σακουλάκι. «Δεν ξέρω πώς νιώθω γι’ αυτό», ανέφερε στη συνέχεια, το άφησε πίσω από τα ηχεία και συνέχισε να τραγουδά το «Just Like a Pill». Αν όχι το πιο «πρωτότυπο» τότε τι;

Νυχτερίδα ακούς; Ozzy Osbourne εδώ.

Ozzy Osbourne Bites Bats Head Off!

Ο «μύθος» γεννήθηκε όταν στο Veterans Auditorium στο Des Moines της Άιοβα, στις 20 Ιανουαρίου 1982 προς το τέλος της συναυλίας του Ozzy Osbourne προσγειώθηκε μπροστά του στη σκηνή μια νυχτερίδα. Ο τραγουδιστής σήκωσε από κάτω το θηλαστικό, το δάγκωσε και το αποκεφάλισε. Στην αρχή θεώρησε ότι ήταν ψεύτικη η νυχτερίδα και γι αυτό τον λόγο του την πέταξε το κοινό, γρήγορα όμως κατάλαβε πως πρόκειται για αληθινή. «Κατ' αρχάς, το στόμα μου γέμισε αμέσως με ένα ζεστό, γλοιώδες υγρό που είχε τη χειρότερη επίγευση που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Το ένιωθα να λερώνει τα δόντια μου και να τρέχει στο πηγούνι μου» ήταν μερικά μόνο από τα λόγια του σε συνέντευξη του. Στο τέλος της συναυλίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο τοπικό ιατρικό κέντρο, όπου του έγιναν τα απαραίτητα εμβόλια και από τότε o ίδιος υιοθέτησε τη νυχτερίδα ως μέρος της δημόσιας εικόνας του.

Adam Lambert τι εστί δονητής;

Adam Lambert Gets Dildo Thrown At Him

Το 2009 ο Άνταμ Λάμπερ δέχτηκε στη σκηνή και συγκεκριμένα στο πόδι του, ένα δονητή. Το σίγουρο είναι ότι την συναυλία του στο Οντάριο του Καναδά δεν θα την ξεχάσει. «Είναι τόσο περίεργο» είπε, πριν συνεχίσει «Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι χρειάζομαι ένα κράνος». Και αλεξίσφαιρο κυρ Στέφανε και αλεξίσφαιρο!

Ο Harry Styles, οι κοτομπουκιές, τα ταμπόν και οι καραμέλες

Harry Styles gets hit in the face with a tampon. ORIGINAL VIDEO. Nottingham 07/01/12.

Ο Harry Styles χτυπήθηκε στο μάτι από ένα απροσδιόριστο αντικείμενο που πέταξε θεατής κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συναυλίας στη Βιέννη(8/7/23). Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ φαίνεται πως έχει τραυματιστεί, σκύβει το κεφάλι του και καλύπτει το πρόσωπό του όσο αποχωρεί από τη σκηνή. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έχουν εκσφενδονιστεί αντικείμενα πάνω του. Κοτομπουκιές, ταμπόν ή καραμέλες είναι ωστόσο πιστεύεις το πιο weird; Όταν τραγουδούσε στους One Direction, το 2012 εκτοξεύτηκαν πάνω του αχρησιμοποίητα ταμπόν. Ήταν Σάββατο 27 Αυγούστου όταν πάνω στη σκηνή του Madison Square Garden ο τραγουδιστής που είναι vegetarian έφαγε στο κεφάλι κρύες κοτομπουκιές. «Πολύ ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση» είπε ο για να συνεχίσει «Ποιος πέταξε την κοτομπουκιά;» και την «επέστρεψε» στην πορεία στο κοινό. «Πρώτα από όλα, αυτή είναι κρύα, και υποθέτω ότι είναι πολύ παλιά. Πάρτην πίσω, αλλά μην τη φας. Τώρα έπεσε κάτω στο πάτωμα. Μην την ψάχνεις, θα σου φέρουμε άλλη κοτομπουκιά». Ευτυχώς το χειρίστηκε με χιούμορ. Ο Harry Styles τραυματίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Λος Άντζελες όταν ένας θαυμαστής του πέταξε στο μάτι Skittles, σοκολατένιες καραμέλες. Ψηφίζω ταμπόν και μετά κοτομπουκιές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον αποκαλούν «βασιλιά των παράξενων αντικειμένων στη σκηνή».

Η Lady Gaga μπορεί να φοράει αλλά δεν θέλει τα λουκάνικα


Σε συναυλία της στην Βαρκελώνη το 2012 της πέταξαν φαν της λουκάνικα στη σκηνή. Φυσικά η ίδια ήταν αρκετά ψύχραιμη. «Ισπανία, μου ποδοπάτησες τον τσαμπούκα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σημερινή νύχτα» ήταν τα λιτά λόγια της.

Ο Βruno Mars δεν λατρεύει τις χειροβομβίδες

Το τραγούδι “Grenade” ή αλλιώς «Χειροβομβίδα» του διάσημου τραγουδιστή με πάνω από 1,1 δισ. προβολές στο Youtube είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Πιθανότατα εμπνευσμένοι από αυτό οι φαν του, του πετούσαν στη σκηνή ψεύτικες χειρομβοβίδες. Σε συνέντευξη του είχε πει σχετικά με αυτό: «Από τότε που τραγουδάω το "Grenade" μου πετάνε όλο και περισσότερες ψεύτικες χειροβομβίδες. Στην αρχή ήταν χαριτωμένο τώρα αρχίζει να τρομάζει την μπάντα μου. Με τα φώτα της σκηνής αναμμένα δεν μπορείς να δεις τίποτα. Είναι επικίνδυνο και με τρομάζει». Τι χειροβομβίδες ρε παιδιά; Λευτεριά στους διάσημους!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice