Celebrities που πήγαν σε Festival σε Ελλάδα και εξωτερικό
Ⓒ Instagram
Celebrities

5 Έλληνες celebrities που είναι για τα Festivals

Διάσημοι που έχουν ταχθεί στην μάχη των φεστιβάλ προκειμένου να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους stars

5 Έλληνες celebrities που πήγαν σε Festival σε Ελλάδα και εξωτερικό

Kαλοκαίρι σημαίνει συναυλίες και φεστιβάλ, όλων των ειδών. Φεστιβάλ στην πόλη ή ακόμη καλύτερα φεστιβάλ στο εξωτερικό, από εκείνα τα φαντασμαγορικά που έρχονται ξανά για να γεμίσουν τις ζωές μας. Άλλωστε το τρίπτυχο ταξίδι-συναυλίες- χορταστικά line-up είναι πάντα επιτυχημένο. Όπως κι εμείς οι κοινοί θνητοί μετράμε φεστιβάλ, μπάνια και παγωτά έτσι και οι Έλληνες celebrities έχουν ταχθεί στην μάχη των φεστιβάλ προκειμένου να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους stars. Να σιγοτραγουδήσουν ή να βροντοφωνάξουν τους στίχους τους και να χορέψουν υπό τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς τους, προσθέτοντας ένα τικ ακόμη στην λίστα τους. Παρακάτω σου έχουμε 5 celebrities που έμειναν στην Ελλάδα ή πήγαν στο εξωτερικό για να ακούσουν από κοντά την αγαπημένη τους μουσική ή ακόμη και να συμμετέχουν. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα φεστιβάλ. Que empiece la fiesta!

Olympia Greece στο Glastonbury Festival

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, η πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρέθηκε στην «μητέρα» όλων τον ευρωπαϊκών φεστιβάλ, το Glastonbury Festival στην Αγγλία. Δυο μέρες μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ, το μοντέλο και επιχειρηματίας με πάνω από 283 χιλ. ακόλουθους στο Instagram, πόσταρε 8 φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό από διάφορα στιγμιότυπα αλλά και βίντεο από την ιστορική συναυλία του Έλτον Τζον. Σε αυτό το σημείο να πούμε και πόσο της πάει αυτό το καρέ.

Νάγια Αποστόλου στη συναυλία του Harry Styles

8/7/23. Ο Harry Styles χτυπήθηκε στο μάτι από αντικείμενο που πετάχτηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας «Love on Tour» ενώ εμφανιζόταν στη Βιέννη. Αν και το γεγονός είναι δυσάρεστο, η μεγάλη φαν του και ραδιοφωνική παραγωγός Νάγια Αποστόλου ήταν εκεί για να το δει και να ζήσει την απόλυτη εμπειρία από κοντά. «Το αγόρι είναι ένα όνειρο» έγραψε κάτω από το reel που δημοσίευσε στα social media της.

Bενετία Καμάρα στο Primer Music festival

Η διάσημη Youtuber λίγες μέρες μετά την γνωριμία της με το παιδικό της είδωλο, την Καλομοίρα γνώρισε από κοντά και την Peggy Gou, την κορυφαία DJ του κόσμου στο Primer Festival στην Αθήνα. «ΕΛΑ ΠΕΓΚΥ, ΑΠΟ ΔΩ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ. Τις έχω πρήξει για το πόσο θεά είσαι, αλλά με συγχωρούν γιατί σε αγαπάνε κι αυτές. Σε κερνάμε φετούλα όποτε θες» ήταν τα λόγια που έγραψε κάτω από την φωτογραφία της δίπλα στην Peggy. Oκ η Gou-mania συνεχίζεται.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο Rockwave Festival

Πηνελόπη Αναστασοπούλου
© NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η συναυλία στo Terra Vibe Park στην Μαλακάσα που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 1/7 ο Robbie Williams για περίπου 20.000 κόσμο άφησε εποχή. Ο δημοφιλής Βρετανός popstar ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στο Rockwave Festival ξεσήκωσε τους θαυμαστές του. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και αρκετοί διάσημοι Έλληνες(Κωστής Μαραβέγιας, Μαρία Σολωμού, Θοδωρής Μαραντίνης κ.ά) μεταξύ αυτών, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Το σίγουρο είναι ότι η ηθοποιός άκουσε και το «Absolutely amazing Greece» και το «Θέλουν να μου πάρουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα!».

Κλέλια Ανδριολάτου στο Mediterrane Film Festival

Κλέλια Ανδριολάτου
© Instagram Klelia Andriolatou

Η πρωταγωνίστρια του Maestro μπορεί να μην πήγε σε κάποιο μουσικό φεστιβάλ αλλά ταξίδεψε μέχρι τη Μάλτα για το Mediterrane Film Festival. Η Κλέλια Ανδριολάτου φορώντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με cut outs στην κοιλιά και τον ένα ώμο έξω, λαμπερά κοσμήματα και κόκκινο κραγιόν έκλεψε τις εντυπώσεις. Έδωσε μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς των βραβείων Golden Bee 2023 με τον Joaquim de Almeida βραβείο στην Annie Melza Tiburce. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice