H Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική
Η Μπρίτνει Σπίρς © ΕPA
Celebrities

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον Γουεμπανιάμα: «Καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί»

Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram για το περιστατικό με τον Γουεμπανιάμα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά για το συμβάν με την ασφάλεια του Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

Ειδικότερα, η 41χρονη ποπ σταρ απάντησε στα διάφορα σχόλια που άκουσε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Όπως είπε η Σπίαρς, στα σχόλια αυτά ανέφεραν ότι «της άξιζε να φάει χαστούκι», επειδή «η ασφάλεια έκανε τη δουλειά της και προστάτευε τον πελάτη της».

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα περιστατικό που συνέβη στο Λας Βέγκας και για το οποίο μιλάει πολύς κόσμος», ανέφερε η Σπίαρς.

«Άκουσα στις ειδήσεις αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό να μιλάει με σφαλιάρες και να λέει μαλακίες, γι' αυτό και το θίγω. Έχω βρεθεί με τους πιο διάσημους ανθρώπους στον κόσμο - κάποτε με τους NSYNC - τα κορίτσια κυριολεκτικά ρίχνονταν πάνω τους» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Η ασφάλειά μου, ούτε μια φορά δεν τους άγγιξε ή έστω τους πλησίασε. Το θέμα είναι ότι δεν εκτίμησα τους ανθρώπους που έλεγαν ότι αξίζω να με χτυπήσουν, γιατί καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί. Απλά τον σκούντησα στην πλάτη και δέχτηκα πισώπλατο χτύπημα, χτύπησα το πρόσωπό μου, γύρισα πίσω, στο πάτωμα, αλλά ο καλύτερός μου φίλος με βοήθησε να σηκωθώ και με βοήθησε».

«Πήρα μια συγγνώμη στο τραπέζι μου 30 λεπτά αργότερα, αλλά δεν έχω λάβει ακόμη μια δημόσια συγγνώμη, και αυτό είναι όλο», κατέληξε στο βίντεο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice