Sinead O' Connor
© EPA
Celebrities

Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε τη Σινέντ Ο' Κόνορ με δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Συγκλονισμένη η ηθοποιός από τον θάνατο της τραγουδίστριας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Sinead O' Connor: Η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε την τραγουδίστρια με μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram

Με ένα δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου αποχαίρετησε τη Σινέντ Ο' Κόνορ (Sinead O' Connor) η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis).

Η ηθοποιός έκανε πολλές αναρτήσεις στο Instagram για την εμβληματική τραγουδίστρια. Στη μια ανάρτηση, η Τζέιμι Λι Κέρτις έγραψε:

«Κάποτε άκουσα τη Σινέντ να τραγουδά α καπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία. Ήταν υπό κατασκευή, στην ιδιωτική κατοικία του οικοδεσπότη μας. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Στη συνέχεια πήγαμε μαζί να δούμε τον Eminem σε ένα φεστιβάλ. Την αγάπησα. Τη μουσική της. Τη ζωή της. Ήταν θύμα παιδικής κακοποίησης και υπήρξε μοχλός αλλαγής για τους άδικους δρακόντιους νόμους στην Ιρλανδία. Ήταν πολεμίστρια. Ήταν επαναστάτρια. Έσκισε μια φωτογραφία που υπήρχε στον τοίχο της μητέρας της εξαιτίας της υποκρισίας της κακοποιητικής ζωής στην οποία μεγάλωσε, κάτω από τη "στέγη"
της εκκλησίας. Είναι τόσο λυπηρό. Δείτε το ντοκιμαντέρ "Nothing Compares". Εξαιρετικό. Ραγίζει καρδιές. Αναπαύσου εν ειρήνη»
.

Σε άλλη ανάρτηση, η Τζέιμι Λι Κέρτις αποχαιρέτησε τη Σινέντ Ο' Κόνορ με μια φωτογραφία με τριαντάφυλλα. Στην εικόνα είναι γραμμένο στα αγγλικά το δίστιχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου «και τι δεν κάνατε για να με θάψετε / όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος».

Ο θάνατος της Ιρλανδής τραγουδίστριας φαίνεται πως συγκλόνισε την Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία αφιέρωσε και άλλες αναρτήσεις στη Σινέντ Ο' Κόνορ.

Σινέντ Ο' Κόννορ: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατό της

Δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος ο θάνατος της Σινέντ Ο' Κόνορ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Met, αναφέρει: «Η αστυνομία κλήθηκε στις 11:18 την Τετάρτη 26 Ιουλίου μετά από αναφορές για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν σε μια κατοικία στην περιοχή SE24. Οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν. Ο θάνατος μιας 56χρονης γυναίκας διαπιστώθηκε επί τόπου. Οι συγγενείς της έχουν ειδοποιηθεί. Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice