Σαμάνθα Μπαρκς: Έγκυος η πρωταγωνίστρια του «Frozen» - Με ανάρτηση στο Instagram γνωστοποίησε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.
Το πρώτο της παιδί ανακοίνωσε ότι περιμένει η Σαμάνθα Μπαρκς © Instagram/Samantha Barks
Celebrities

Σαμάνθα Μπαρκς: Περιμένει το πρώτο της παιδί η πρωταγωνίστρια του «Frozen»

Η ανάρτηση στο Instagram με τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σαμάνθα Μπαρκς: Έγκυος η πρωταγωνίστρια του «Frozen» - Με ανάρτηση στο Instagram γνωστοποίησε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Το πρώτο της παιδί ανακοίνωσε ότι περιμένει η Σαμάνθα Μπαρκς με τον σύζυγό της Άλεξ Στολ.

Η σταρ του μιούζικαλ και πρωταγωνίστρια του «Frozen» στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη.

Μαζί με τα νέα της εγκυμοσύνης, η 32χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τη φωτογραφία ενός λευκού καλαθιού, με ένα ζευγάρι βρεφικά παπούτσια και ένα λούτρινο αρκουδάκι. 

Μέσα στο καλάθι υπήρχε ένα σημείωμα, το οποίο έγραφε: «Κρατάμε ένα μικρό μυστικό. Baby Barks Stoll. Αναμένεται Οκτωβρίου 2023.»

Ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σε γνωρίζουμε, μικρούλα». 

Πριν από αυτή την ανάρτηση, η Σαμάνθα Μπαρκς προανήγγειλε το χαρμόσυνο νέο, καθώς μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με το σκυλάκι της, την Άιβι, να καλύπτει τη φωτογραφία του μωρού από τον υπέρηχο.

Στην αρχή του βίντεο τα χέρια της Σαμάνθα και του Άλεξ κάλυπταν τα πόδια της Άιβι, και σιγά σιγά τα αφαιρούν από το πλάνο για να αποκαλυφθεί η φωτογραφία. 

Το ζευγάρι πλημμύρισε από συγχαρητήρια μηνύματα φίλων και θαυμαστών του στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης.

(Με πληροφορίες της Daily Mail)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice