Σε δύσκολη κατάσταση η Tori Spelling: Πλέον ζει σε τροχόσπιτο με τα πέντε παιδιά της

Το πρόβλημα με τη μούχλα, το διαζύγιο και οι κακές σχέσεις με τους γονείς της

Newsroom |

Tori Spelling: Από τα ψηλά στα χαμηλά η «Ντόνα» του Μπέβερλι Χιλς

Σε τροχόσπιτο με τα πέντε παιδιά της ζει πλέον η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling), όπως αποκαλύπτουν με δημοσιεύματά τους διεθνείς tabloid.

Τα στιγμιότυπα από τη ζωή της «Ντόνα» του Μπέβερλι Χιλς σε κάμπινγκ στην Καλιφόρνια έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Entertainment Tonight, η Tori Spelling «κάνει το καλύτερο δυνατό για την κατάσταση αυτή και για να φροντίσει τα παιδιά της», προσπαθώντας να βλέπει τη διαμονή σε τροχόσπιτο «ως μίνι διακοπές».

H ίδια είχε δηλώσει ότι «περνάω δύσκολα αυτή την εποχή», μετά το πρόβλημα με μούχλα το οποίο είχε προκαλέσει προβλήματα υγείας στην οικογένειά της, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν το σπίτι τους.

Πριν μετακομίσουν σε τροχόσπιτο, η οικογένεια έμενε για λίγο σε ένα φτηνό μοτέλ.

Το διαζύγιο και οι τεταμένες σχέσεις με τους γονείς της

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο μήνες ο σύζυγός της ηθοποιού, ο ηθοποιός Ντιν Μακ Ντέρμοτ (DeanMcDermott), ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 17 χρόνια γάμου. Από τότε, έχει διαγράψει την ανάρτησή του, αλλά εθεάθη να φεύγει με βαλίτσες από το σπίτι τους και σίγουρα δεν είναι παρών στις «διακοπές» με το τροχόσπιτο.

Την ίδια ώρα, οι σχέσεις της ηθοποιού με τους γονείς της εμφανίζονται να είναι τεταμένες.

Μόνο αφού δέχτηκε «πυρά» στα social media, η μητέρα της, Κάντι Σπέλινγκ, δήλωσε ότι είναι «πάντα στο πλευρό της» για να τη βοηθήσει. Εντούτοις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Tori Spelling αρνήθηκε τη βοήθεια από τη μητέρα της, παρόλο που της βρήκε σπίτι.

Έντονη ήταν και η σχέση της ηθοποιού με τον πάμπλουτο πατέρα της, Άαρον Σπέλινγκ, ο οποίος της άφησε στη διαθήκη του μόνο 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του.