Μαρία Καβογιάννη και Βίκυ Σταυροπούλου
© Instagram Βίκυ Σταυροπούλου
Celebrities

Tηλεοπτικές φιλίες της ελληνικής showbiz που παραμένουν χρόνια σταθερές

Ποιες είναι οι φιλίες που κρατούν πολλά χρόνια και εσύ ποιανής είσαι φαν

Tηλεοπτικές φιλίες της ελληνικής showbiz που κρατούν πολλά χρόνια

H Blair και η Serena στο “Gossip girl", η Carrie και η Μiranda στο "Sex and the City", τα "Friends", η Λίλα με την Ράνια στο "S1ngles", ο Μάκης Κοτσάμπασης και ο Διονύσης Μαυροτσούκαλος στο «Ευτυχισμένοι μαζί», ο Γρηγόρης και ο Λάζαρος στο «Είσαι το ταίρι μου», η Σόφη Μπαξεβάνη και η Θεοπούλα Τζίνη στο «Στο Παρά 5», ο Κωνσταντίνος με τον Μάνθο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μερικές μόνο από τις τηλεοπτικές φιλίες που πέρασαν από σκαμπανεβάσματα, με τις οποίες ταυτιστήκαμε και τις αγαπήσαμε σαν να ήταν δικές μας. Ωστόσο, κάποιες πραγματικές φιλίες που μπορεί να ξεκίνησαν τηλεοπτικά, τηρούν το Best Friends Forever γερά στον χρόνο και στην καθημερινότητά τους. Παρακάτω έχουμε 4 τηλεοπτικές φιλίες που εδώ και χρόνια παραμένουν σταθερές.  

4 τηλεοπτικές φιλίες που εδώ και χρόνια παραμένουν σταθερές

Ελένη Μενεγάκη και Νατάσσα Θεοδωρίδου

Ελένη Μενεγάκη και Νατάσσα Θεοδωρίδου
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Ελένη Μενεγάκη γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη στον «Πρωινό καφέ» το 1996. Η χημεία τους προέκυψε από την πρώτη στιγμή μιας και υπήρχε γέλιο και χαβαλές. Η φιλία συνεχίστηκε με κοινές εξόδους, ωραίες στιγμές αλλά και με κουμπαριά που ήρθε το 2001 όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον τότε σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο την πάντρεψε με τον Γιάννη Λάτσιο. Μερικά χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2003 βάφτισαν τον Άγγελο, το πρώτο παιδί της παρουσιάστριας. Από τότε, θα τις ακούσεις να αυτοαποκαλούνται πολύ συχνά «κουμπαρούλες» ενώ η τραγουδίστρια είναι το «γούρι» της Ελένης γι' αυτό και δεν λείπει ποτέ από τις πρώτες ή τελευταίες εκπομπές της. «Όπου κι αν πάει η ζωή σου, υπάρχει ένας φάρος αναμμένος και χρειάζεται να γυρίσεις να τον δεις για να έρθουν τα πράγματα σε μια ισορροπία. Η Ελένη είναι αυτό ακριβώς. Είναι μια φιλία πολλών χρόνων που έχει μόνο ωραία πράγματα να δώσει» έχει πει η Νατάσα Θεοδωρίδου για την κουμπάρα της. Η παρουσιάστρια πάλι την φετινή χρονιά (2023) δήλωσε μέσα από την εκπομπή της «Καλά, εγώ με τη Νατάσα δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε έξι μήνες, αλλά όταν θα μιλήσουμε θα είναι σαν να μιλάγαμε χθες το βράδυ». Όλα αυτά τα χρόνια άλλωστε έχουν λειτουργήσει με ένστικτο και βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη χωρίς λόγια.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος
© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Aγαπούσε τον Θανάση και τον θαύμαζε πριν καν τον γνωρίσει. Πριν δεκαετίες η εργασία και των δυο στα περιοδικά τους έφερε κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη και από τότε έχουν ακατάπαυστα επαγγελματική σχέση. Παρουσίαζαν τις εκπομπές «Dot» και «Join Us» και σήμερα θα τους βρει κανείς στο «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ. «Η δύναμή μας είναι το ζευγάρι μας, εμένα η δύναμή μου είναι ο Θανάσης. O Θανάσης δεν είναι απλά φίλος μου» είχε πει  μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε κοινή συνέντευξή τους. Ο παρουσιαστής πάλι έχει δηλώσει πως «είναι κομμάτι της ζωής του» ενώ το 2016 βάφτισε και την κόρη της, Σοφία.

Μαρία Καβογιάννη και Βίκυ Σταυροπούλου

Η φιλία των δύο γυναικών κρατά πολλά χρόνια. Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα είχε δηλώσει πως θυμάται από μικρή ηλικία την Μαρία Καβογιάννη να είναι πάντα δίπλα στην μαμά της αλλά και σε εκείνη. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που την αποκαλεί «μαμά» ενώ την κόρη της ηθοποιού «αδερφή» της. «Αν η αγάπη ήταν εικόνα, στη δική μου ζωή αδιαμφισβήτητα θα ήταν αυτή. Mε δυο μαμάδες και μία αδερφή» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα φωτογραφίας που είχε δημοσιεύσει στο Instagram της. Όμως και η ίδια η ηθοποιός την φωνάζει «το παιδάκι μου».

Το σίγουρο είναι ότι οι δυο οικογενειακές φίλες έχουν μοιραστεί τα πάντα, διακοπές, γιορτές, γενέθλια, δύσκολες, τρελές αλλά και εύκολες στιγμές. Ανάμεσά τους, είχε αποκαλύψει η Δανάη πάλι σε συνέντευξη της, επέζησε κατά τύχη ως παιδί διότι είχε χαθεί με το κανό όταν την βρήκε το λιμενικό μετά από ώρες. Τότε γύρισε στην μαμά της κλαίγοντας, η οποία έπαιζε μπιρίμπα με τη Μαρία Καβογιάννη και δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Στο προφίλ της Βίκυς Σταυροπούλου στα social media αλλά και στη ζωή της πρωταγωνιστούν πέρα από τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις και την Δανάη… την κολλητή της φίλη.

Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη

Συναντήθηκαν πρώτη φορά στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» έχοντας ανταγωνιστικούς ρόλους. «Εκεί δεθήκαμε, από εκεί ξεκίνησε το κακό», είχε τονίσει σε κοινή τους συνέντευξη η Βάσω Λασκαράκη για την αδερφική της σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου. Για να συνεχίσει «Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας. Κάνουμε τις συζητήσεις που κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει». Η φιλία των δυο γυναικών μετρά πάνω από 10 χρόνια με την Βάσω Λασκαράκη να έχει βαφτίσει και τον γιο της κολλητής της, τον Μάξιμο. Όταν ρωτήθηκαν για τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice