Μπεν Άφλεκ: Έκλεισε τα 51 του χρόνια και είναι ευτυχισμένος ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός - Οι ευχές της Τζένιφερ Λόπεζ στον σύζυγό της.
Ο Μπεν Άφλεκ είναι «ευτυχισμένος και ακμάζει» καθώς έκλεισε τα 51 του χρόνια © EPA/Etienne Laurent
Celebrities

Ο Μπεν Άφλεκ έκλεισε τα 51 του χρόνια και είναι ευτυχισμένος

Γενέθλια για τον διάσημο ηθοποιό - Η ευχετήρια ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπεν Άφλεκ: Έκλεισε τα 51 του χρόνια και είναι ευτυχισμένος ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός - Οι ευχές της Τζένιφερ Λόπεζ στον σύζυγό της.

Ο Μπεν Άφλεκ είναι «ευτυχισμένος και ακμάζει» καθώς έκλεισε τα 51 του χρόνια, λέει στο αμερικανικό περιοδικό People πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Η πηγή που επικαλείται το περιοδικό είπε ακόμα ότι «όλα πάνε καλά στη ζωή του. Είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φαίνεται να είναι σε ιδιαίτερα καλή διάθεση, τον περασμένο μήνα γιόρτασε τα 54α γενέθλια της συζύγου του Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ νωρίτερα οι δυο τους είχαν γιορτάσει την επέτειο γάμου τους.

Η ίδια η JLo δεν άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς να ευχηθεί στον σύζυγό της χρόνια πολλά.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα χαριτωμένο βίντεο του ζευγαριού με τους 250 εκατομμύρια followers της στο Instagram την Τρίτη για να τιμήσει την περίσταση.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Τζένιφερ Λόπεζ: Με «(What A) Wonderful World» οι ευχές στον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδειξε μια ευτυχισμένη στιγμή μεταξύ του ζευγαριού, καθώς τραγουδούσαν στο αυτοκίνητο την κλασική επιτυχία του Sam Cooke από το 1960, «(What A) Wonderful World».

Η Λόπεζ δεν χρειαζόταν πολλά λόγια για να μεταδώσει στους θαυμαστές το δέσιμο που μοιράζεται με τον Μπεν Άφλεκ και απλώς έγραψε στη λεζάντα του σύντομου κλιπ «Αγαπητέ Μπεν... Χρόνια Πολλά. Σ' αγαπώ!»

Στο βίντεο, το ζευγάρι δείχνει χαλαρό με ασορτί λευκά τοπ, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ τραγουδούν αμέριμνοι με τα παράθυρα κατεβασμένα απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό αεράκι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice