Η Ντάουτσεν Κρους στην Ελλάδα
© Instagram/doutzen
Celebrities

«Μαγεύτηκε» από την Ελλάδα η Ντάουτσεν Κρους - Η ανάρτηση με φράση του Ελύτη

To μοντέλο βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας με την οικογένειά της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Ντάουτσεν Κρους αποθεώνει την Ελλάδα με τη διάσημη φράση του Οδυσσέα Ελύτη

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η Ντάουτσεν Κρους, το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία, μαζί με τον σύζυγό της, Σάνερι Τζέιμς Χορέ, και τα παιδιά τους.

Αν και δεν αποκαλύπτει σε ποιο μέρος της χώρας μας βρίσκεται, η 38χρονη δείχνει να απολαμβάνει ξέγνοιαστες διακοπές με την οικογένειά της.

Μάλιστα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από τις διακοπές, το οποίο συνοδεύει με τη διάσημη φράση του Οδυσσέα Ελύτη:

«Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές της Ντάουτσεν Κρους στην Ελλάδα:

Λίγα λόγια για τη Ντάουτσεν Κρους

Η Ντάουτσεν Κρους ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ το 2003. Έγινε διάσημη ως «άγγελος» της Victoria's Secret, με την οποία συνεργάστηκε από το 2008 έως το 2014. Είναι πρέσβειρα της μάρκας L'Oréal Paris από το 2006.

Από το 2008 είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με εκτιμώμενο εισόδημα πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το 2014, ήρθε δεύτερη στη λίστα του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα, εκτιμώντας ότι κέρδισε 8 εκατομμύρια δολάρια σε έναν χρόνο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα αμέτρητων περιοδικών, όπως το Vogue, το Harper's Bazaar και το Elle. Έχει επίσης περπατήσει στις πασαρέλες για κορυφαίους σχεδιαστές όπως οι Chanel, Dior και Gucci.

Η Κρους έχει κάνει και καριέρα ως ηθοποιός. Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Nova Zembla του 2011. Έχει επίσης εμφανιστεί στις ταινίες Tulip Fever (2017) και Wonder Woman (2017).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice