Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι
Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι © EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Τα πρώτα post των Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι μετά τον χωρισμό τους

Οι αναρτήσεις στο Instagram

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπρίτνεϊ Σπίαρς-Σαμ Ασγκάρι: Τα πρώτα post τους μετά τον χωρισμό - Οι αναρτήσεις στο Instagram

Τα νερά του Χόλιγουντ «τάραξε» η είδηση του χωρισμού της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι, η οποία έγινε γνωστή την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Μετά από έναν μεγάλο τσακωμό για την απιστία της τραγουδίστριας η 41χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ και ο 29χρονος γυμναστής και μοντέλο αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από μόλις 14 μήνες γάμου.

Σε μια πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού, ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δήλωσε: «Μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό ταξίδι μας. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Το να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο, επομένως θα ζητήσω από όλους, και από τα ΜΜΕ, να είναι ευγενικοί και διακριτικοί».

Τα πρώτα post των Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Σαμ Ασγκάρι μετά τον χωρισμό τους

Να θυμίσουμε πως το ειδύλλιό τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα ενός βίντεο κλιπ, τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν και πριν από δύο μήνες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η... ατάραχη πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό

Από την πλευρά της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει την social media παρουσία της σαν να μην έχει συμβεί τίποτα απολύτως.

Ειδικότερα, στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram από την Τετάρτη 16 Αυγούστου που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, η σούπερ σταρ της ποπ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα άλογο.

«Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο!!! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar;;;; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο;;;; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με το Roar», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice