Ο ράπερ Drake σε συναυλία του
© Getty Images/ Prince Williams
Celebrities

Σε άλλα νέα, ο Drake χάρισε τσάντα Hermès σε συναυλία του

Άλλη φορά να πηγαίνεις κι εσύ πρώτη σειρά, ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να κερδίσεις

Drake: Χάρισε τσάντα Hermès Birkin σε γυναίκα στο κοινό στη συναυλία του στο Inglewood.

Ακούς ότι έρχεται ο αγαπημένος σου τραγουδιστής στην πόλη για συναυλία. Μπαίνεις, κλείνεις εισιτήριο, καταφέρνεις να φτάσεις πρώτη σειρά και φεύγεις με τσάντα Hermès Birkin δώρο από τον ίδιο. Τι εννοείς «ούτε στις ταινίες δεν γίνονται αυτά;» Έλα που έγινε στη συναυλία του Drake στο Inglewood της Καλιφόρνια. Κλάψε κόσμε.

Τι ακριβώς συνέβη ρωτάς; Κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς του ράπερ στο Kia Forum, στα πλαίσια του «It's All a Blur Tour», o Drake έκανε έν ανέλπιστο δώρο σε μία από τις κοπέλες του κοινού. Λίγα λεπτά πριν αρχίσουν να ακούγονται ουρλιαχτά στο στάδιο, ο ράπερ είπε: «Απόψε θα κάνουμε κάτι για κάποιον» και εμφάνισε μια ροζ Birkin συνεχίζοντας αστειευόμενος «Ο Drake δεν είναι τσιγγούνης, μωρό». Αυτό ξαναπές το Drake μου, θα πω εγώ, και εσύ σημείωσε ότι μια τσάντα Hermès Birkin μπορεί να κοστίζει από 10 έως 200 χιλιάδες ευρώ, αναλόγως τη σπανιότητα.

@visionquest96

Drake gave out a whole Birkin. 👛 #drake #iaabtour 💜

♬ original sound - Erica

Στη συνέχεια ο Drake έδωσε την τσάντα σε μια γυναίκα στη μπροστινή σειρά που «τραγουδούσε όλη νύχτα» και έδωσε οδηγίες σε έναν σεκιουριτά «να έχει προστασία μέχρι και την έξοδό της ώστε κανείς να μην την κλέψει». Ξεκίνησες να μαθαίνεις τα τραγούδια του Drake απ' έξω ή όχι ακόμα; Οι πραγματικοί θαυμαστές του θα ξέρουν ήδη ότι ο ράπερ συλλέγει μια μεγάλη ποικιλία από τσάντες Birkin για τη μέλλουσα σύζυγό του -όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξή του, το 2017, στο The Hollywood Reporter. Μερικά χρόνια μετά, έδωσε στο κοινό μια ιδέα της συλλογής μέσω ενός αφιερώματος στο Architectural Digest. Σε κάποια από τις φωτογραφίες φαίνεται το εσωτερικό του δωματίου-ντουλάπα και διακρίνονται στα αριστερά τρεις Birkins και αρκετές ακόμη στο βάθος, μαζί με μια τίμια συλλογή από sneakers.

Αν ο Drake σκοπεύει να ξεπερνάει τον εαυτό του κάθε φορά, ίσως στην επόμενη συναυλία μοιράσει vouchers για δωρεάν διακοπές ή τα κλειδιά για κάποιο αυτοκίνητο. Άλλωστε, αν έχεις κερδίσει 5 φορές Grammy και έχεις net-worth $250 εκατομμύρια, τι σε σταματάει; Η αληθινή απορία, όμως, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο στα social media, είναι μία: στη θέση της θα κρατούσες τη Birkin ή θα την πουλούσες για να πληρώσεις το ενοίκιο, το δάνειο και να πας και κανά ταξίδι; Εγώ κλίνω προς τη 2η επιλογή καθ' ότι άντε και την πήρα τη Birkin, να την πάω πού; Για κάποια που φρόντισε, όμως, να βρεθεί στην πρώτη σειρά στη συναυλία του, μπορεί μια τσάντα δώρο από τον Drake να είναι ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας.

Λοιπόν, πού είναι η επόμενη συναυλία του είπαμε;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice