Σαρλίζ Θερόν
© Nina Prommer/ EPA
Celebrities

Η Σαρλίζ Θερόν αρνείται να βάλει ξανά 40 κιλά για έναν ρόλο

Αναφερόμενη στην ταινία «Tully»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Σαρλίζ Θερόν αρνείται να βάλει ξανά 40 κιλά για έναν ρόλο

Η Σαρλίζ Θερόν λέει ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξανα-αναλάβει ρόλο με ακραία μεταμόρφωση του σώματος. Η ηθοποιός μιλώντας στο Allure είπε: «Δεν θα ξανακάνω ποτέ ταινία και να πάρω 40 κιλά. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ γιατί δεν μπορείς να επανέλθεις». «Όταν ήμουν 27, έκανα το "Monster". Έχασα 30 κιλά, μέσα σε μια νύχτα. Έκοψα τρία γεύματα και επέστρεψα στο κανονικό μου βάρος».

Η Θερόν κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το «Monster», στο οποίο πρωταγωνίστησε δίπλα στην Κριστίνα Ρίτσι. Η ηθοποιός έχει μιλήσει και στο παρελθόν για το θέμα αυτό, μόνο που τότε είχε την άποψη ότι μπορεί εύκολα να χάσει τα επιπλέον κιλά που απαιτεί ένας ρόλος. Αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι μεγαλώνοντας το να χάσει κιλά που απέκτησε για ρόλους ήταν σχεδόν αδύνατο. Το έμαθε από πρώτο χέρι αφού έβαλε 22 κιλά για το δράμα «Tully» του 2018.

«Μετά το έκανα στα 43 μου για το "Tully" και θυμάμαι έναν χρόνο που προσπαθούσα να χάσω το βάρος, τηλεφώνησα στον γιατρό μου και είπα: "Νομίζω ότι πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος". Και είπε: "Είσαι πάνω από 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι αυτός που ήταν". Κανείς δεν θέλει να το ακούσει αυτό», είπε η Θερόν.

Η Θερόν χρειάστηκε ενάμιση χρόνο για να χάσει τα κιλά που πήρε για το «Tully», μια εμπειρία που αποκάλεσε «πολύ μακρύ ταξίδι».

Δεν ήταν μόνο η απώλεια βάρους που έγινε πιο δύσκολο για τη Θερόν καθώς μεγαλώνει. Τώρα είπε ότι «την αναστατώνει» ότι όταν αυτοτραυματίζεται στα γυρίσματα μιας ταινίας δράσης, «παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο για να θεραπευτώ από ό,τι έκανα στα 20 μου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice