Εντ Σίραν: Κέρδισε Emmy για το τραγούδι της σειράς Ted Lasso
Εντ Σίραν © EPA/Justin Lane
Celebrities

Ο Εντ Σίραν σε ρόλο - έκπληξη στην κωμωδία «Sumotherhood»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας που κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Εντ Σίραν: Δοκιμάζει τις ικανότητές του στην υποκριτική - Θα υποδυθεί έναν άστεγο τοξικομανή στην κωμική ταινία «Sumotherhood».

Ο βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν πρόκειται να κάνει μια εμφάνιση - έκπληξη στη νέα κωμική ταινία «Sumotherhood», αναφέρει η Daily Mail.

Ο αγαπημένος σταρ θα υποδυθεί έναν άστεγο τοξικομανή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άνταμ Ντίκον, o οποίος και πρωταγωνιστεί.

Ο Σίραν έγινε «αντιληπτός» από το τρέιλερ της ταινίας όπου η επίσημη σύνοψη την περιγράφει ως «μια παρωδία του βρετανικού αστικού είδους».

Νωρίτερα φέτος μια πηγή είχε αποκαλύψει στη «The Sun» ότι «ο Εντ υποδύεται αυτόν τον τύπο που δεν έχει σπίτι και μοιάζει με τοξικομανή... δεν έχει μεγάλο ρόλο στην ταινία και παρόλο που οι θαυμαστές θα τον αναγνωρίσουν αμέσως, δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι».

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Εντ Σίραν στην οθόνη, καθώς στο παρελθόν είχε κάνει και ένα σύντομο cameo στο «Game of Thrones».

Sumotherhood | Official Trailer | Paramount Pictures UK

Και ο πρώην ηγέτης των Εργατικών στο καστ του «Sumotherhood»

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι συμμετέχει στο καστ μαζί με τις Τζένιφερ Σόντερς και Ντενίζ βαν Ούτεν, σε σενάριο των Άνταμ Ντίκον, Μάικλ Βου και Τζάζι Ζονζόλο.

Το «Sumotherhood» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις βρετανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice