Kourtney Kardashian
© EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Η έγκυος Kourtney Kardashian υποβλήθηκε σε επέμβαση για να σώσει το μωρό της

Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρντάσιαν ευχαρίστησε τους γιατρούς

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kourtney Kardashian: Στο χειρουργείο η 44χρονη - Αντιμετώπισε επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της

Σε χειρουργείο για να σωθεί η ζωή του μωρού της, λόγω άγνωστης επιπλοκής στην εγκυμοσύνη της, υποβλήθηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian).

Η μεγαλύτερη από τις αδερφές Καρντάσιαν ευχαρίστησε τους γιατρούς που κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της, όπως επίσης και τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ και τη μαμά της που στάθηκαν στο πλευρό της.

Σημειώνεται ότι η 44χρονη είναι έγκυος στο τέταρτο της παιδί και το πρώτο με τον Τράβις Μπάρκερ, ενώ έχει άλλα τρία παιδιά από τη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ.

Η ανάρτηση της Kourtney Kardashian

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι», έγραψε αρχικά στο Instagram η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

«Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου. Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη. Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία» συμπλήρωσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

«Ο Θεός είναι μεγάλος. Πήρα το αεροπλάνο για να βρεθώ σε μία επικίνδυνη επέμβαση για το μωρό μας και είμαι τόσο ευγνώμων που πήγε καλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη. Η περιοδεία συνεχίζει από την Παρασκευή», έγραψε στο Twitter από τη μεριά του ο Travis Barker.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice