Μάργκοτ Ρόμπι: Με πλακάτ σε πορεία ηθοποιών στο Χόλιγουντ - Διαδήλωσαν για τα δικαιώματά τους σε συγκέντρωση της SAG-AFTRA.
Η Μάργκοτ Ρόμπι βρέθηκε μαζί με τους συναδέλφους της ηθοποιούς και σεναριογράφους σε πορεία για τα δικαιώματα των εργαζομένων στο Χόλιγουντ © Twitter/discussingfilm
Celebrities

Η Μάργκοτ Ρόμπι με πλακάτ σε πορεία ηθοποιών στο Χόλιγουντ

Στο πλευρό των απεργών της κινηματογραφικής βιομηχανίας η Αυστραλιανή σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μάργκοτ Ρόμπι: Με πλακάτ σε πορεία ηθοποιών στο Χόλιγουντ - Διαδήλωσαν για τα δικαιώματά τους σε συγκέντρωση της SAG-AFTRA.

Πρωταγωνίστησε στην πιο κερδοφόρα ταινία της χρονιάς μόλις πριν από λίγους μήνες.

Ωστόσο, λίγες ώρες νωρίτερα, η Μάργκοτ Ρόμπι βρέθηκε μαζί με τους συναδέλφους της ηθοποιούς και σεναριογράφους να διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους σε συγκέντρωση της SAG-AFTRA.

Κρατώντας ένα πλακάτ η ηθοποιός ακολούθησε την πορεία από τα γραφεία του Netflix στα στούντιο της Paramount, μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Φορούσε μία φαρδιά λευκή μπλούζα με το logo του Σωματείου των ηθοποιών και τη λέξη «απεργία» όπως και υπόλοιποι ηθοποιοί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail πίσω της διαδήλωνε και η Αυσταλή ηθοποιός και μοντέλο Σαμάρα Γουίβινγκ.

Η πρώτη διπλή απεργία στο Χόλιγουντ εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια

Οι ηθοποιοί και οι σεναριογράφοι του Χόλιγουντ είναι αυτή τη στιγμή ενωμένοι στην πρώτη «διπλή απεργία» τους εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, υποσχόμενοι ότι θα προστατεύσουν κάθε εργαζόμενο στη βιομηχανία από την αντικατάσταση από την Τεχνητή Νοημοσύνη, μεταξύ άλλων ανησυχιών.

Σημειώνεται ότι στις 2 Μαΐου ξεκίνησε η απεργία του Σωματείου Σεναριογράφων του Χόλιγουντ (WGA) και στις 14 Ιουλίου ένωσε τις δυνάμεις του με το Σωματείο Ηθοποιών (SAG-AFTRA).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice