Σιένα Μίλερ: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου - Η διάσημη ηθοποιός θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.
Η εγκυμονούσα Σιένα Μίλερ στο κόκκινο χαλί της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου © Mike Marsland/WireImage/Getty Images
Celebrities

Η Σιένα Μίλερ έδειξε την κοιλίτσα της με στιλ στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Περιμένοντας το δεύτερο παιδί της, εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο κόκκινο χαλί

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σιένα Μίλερ: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου - Η διάσημη ηθοποιός θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Σιένα Μίλερ έδειξε με στιλ την κοιλίτσα της στο κόκκινο χαλί του λαμπερού Vogue World Show στο Λονδίνο, καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της.

Σημειώνεται ότι η ξεχωριστή εκδήλωση που φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Στίβεν Ντάλντρι και «άνοιξε» την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ήταν προς τιμήν του βρετανικού θεάτρου και της μόδας.

Η σταρ βρέθηκε στο Theatre Royal Drury Lane επιλέγοντας να φορέσει μια εντυπωσιακή ιβουάρ φούστα του οίκου Schiaparelli και ασορτί σατέν crop top αφήνοντας να πρωταγωνιστήσει η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διάφανο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες του οίκου, ενώ επέλεξε χρυσά αξεσουάρ.

Η Mίλερ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον σύντροφό της Όλι Γκριν τον Αύγουστο, όταν εθεάθη να κάνει διακοπές στην Ίμπιζα.

Είναι ήδη μητέρα της 11χρονης Μάρλοου από την σχέση της με τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Στάριτζ ενώ προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Τζουντ Λο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice