Η Αριάνα Γκράντε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ

Επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως την αιτία του χωρισμού τους

Look Team |

Αριάνα Γκράντε: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ - Επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως την αιτία του χωρισμού τους

Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αποφάσισαν να οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους. Ειδικότερα, όπως φημολογείται, η Γκράντε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα στο Λος Άντζελες. Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία διαζυγίου, δήλωσε στο CNN πηγή.

Το CNN επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Γκράντε για σχόλια αλλά χωρίς ανταπόκριση. Η δικηγόρος οικογενειακού δικαίου Laura Wasser εκπροσωπεί την Grande στο διαζύγιο ενώ άγνωστο παραμένει ποιος εκπροσωπεί τον Γκόμεζ.

Η τραγουδίστρια και ο Γκόμεζ παντρεύτηκαν το 2021.

«Ήταν μικρός και με τους πιο οικείους - λιγότερα από 20 άτομα. Ο χώρος ήταν τόσο χαρούμενος και γεμάτος αγάπη», δήλωσε τότε ο εκπρόσωπος της Γκράντε στο People για τη γαμήλια τελετή. «Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

Η Γκράντε μοιράστηκε αργότερα φωτογραφίες από τον γάμο τους, που έγινε στο σπίτι τους στο Montecito, στη σελίδα της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «5.15.21». Η ανάρτηση έχει πλέον αφαιρεθεί, φυσικά. Ο γάμος τους το 2021 έγινε δύο χρόνια μετά τον αρραβώνα της τραγουδίστριας με τον κωμικό Pete Davidson.

Το βίντεο κλιπ, ο γρήγορος αρραβώνας και το τέλος

Η Γκράντε και ο Γκόμεζ, μεσίτης ακινήτων, δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους με την κυκλοφορία του τραγουδιού "Stuck with U" το 2020, ένα τραγούδι στο οποίο συνεργάστηκε με τον Justin Bieber. Ο Γκόμεζ είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Την ίδια χρονιά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Οι εικασίες ότι το ζευγάρι δεν ήταν πια μαζί ξεκίνησαν τον Ιούλιο, όταν η τραγουδίστρια εθεάθη χωρίς τη βέρα της, ενώ παρακολουθούσε το Wimbledon.

Η Grande δημοσίευσε για τελευταία φορά μια φωτογραφία με την Gomez στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Νοέμβριο, αλλά το πρώην ζευγάρι διατήρησε τη σχέση του