Σίλια Κριθαριώτη
© NDP PHOTO
Celebrities

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης η Σίλια Κριθαριώτη - Τι συνέβη

Οι φήμες και η αλήθεια για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σίλια Κριθαριώτη: Γιατί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης βρίσκεται η Σίλια Κριθαριώτη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από stories της στο Instagram.

Aρχικά, είχε δημοσιεύσει απλά ένα story με τη ρόμπα του νοσοκομείου, δημιουργώντας έντονη φιλολογία για τον λόγο που βρίσκεται εκεί.

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης η Σίλια Κριθαριώτη - Τι συνέβη

Τελικά, όπως αποκάλυψε η ίδια, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο στο γόνατό της. Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε φωτογραφίες τόσο πριν όσο και μετά από το χειρουργείο, δείχνοντας τις ουλές στο γόνατό της.

Σε άλλο story, η Σίλια Κριθαριώτη ευχαριστεί μια φίλη της που της έστειλε λουλούδια και ξεκαθαρίζει «Έκανα χειρουργείο στο γόνατο εξαιτίας ενός ατυχήματος στο σκι πριν από 20 χρόνια. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα, ξύπνησα καλύτερα και είμαι έτοιμη για τα επόμενα κεφάλαια στη ζωή μου».

Τι είπαν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Σάσα Σταμάτη για τη Σίλια Κριθαριώτη

Καθώς υπήρξαν κακόβουλες φήμες γύρω από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Σίλια Κριθαριώτη, η Σάσα Σταμάτη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Η Σήλια Κριθαριώτη δεν πήγε στην Αμερική για πλαστικές επεμβάσεις, όπως κάποιοι διαρρέουν, γιατί δεν τις έχει ανάγκη. Η γυναίκα έκανε επέμβαση σοβαρή στο γόνατο της», έγραψε η δημοσιογράφος σε story στο Instagram.

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης η Σίλια Κριθαριώτη - Τι συνέβη

Το πρωί της Παρασκευής, το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει το «άγνωστο» ατύχημα που είχε η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας στην Αίγυπτο.

«Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί, γιατί γράφτηκαν πάρα πολλά για το τι κάνει σε ένα νοσοκομείο στην Αμερική. Κυρίως κακόβουλα. Η Σάσα ξεκαθάρισε ότι πήγε να κάνει ένα χειρουργείο για το πόδι της. Μάλιστα, στο Κάϊρο, στα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά, είχε ένα ατύχημα θυμάμαι. Είχε πέσει σε μία μεγάλη τρύπα ενώ περπατούσε. Είχε χτυπήσει εκεί το πόδι της. Δεν ξέρω αν έχει σχέση ή αν είναι ο ίδιος τραυματισμός που την ενοχλεί. Απλά το λέω γιατί όντως είχε ένα τραυματισμό που την είχε ταλαιπωρήσει. Περαστικά», είπε η παρουσιάστρια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvp7abdpn68p)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice