Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μια μέρα μετά τον γάμο του

Πώς την αποχαιρέτησε σε ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά τον γάμο του - Πώς την αποχαιρέτησε σε ανάρτησή του

Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για τον Γιώργο Αγγελόπουλο αφού μια μέρα μετά την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του, το γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή.

Η ίδια δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ούτε στον γάμο του αγαπημένου της γιου, το απόγευμα της Κυριακής, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική από την Πέμπτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», συμπλήρωσε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του μία ημέρα μετά τον γάμο του
Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του μία ημέρα μετά τον γάμο του © Instagram official_danos_ga

Γιώργος Αγγελόπουλος: Χθες το απόγευμα τελέστηκε ο γάμος του 

Χθες το απόγευμα, (24.09), ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, ενώ οι καλεσμένοι αριθμούσαν περί τους 600. Αν και οι δυο τους προτιμούσαν αρχικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν έφτασε η αγαπημένη του στην εκκλησία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας: «Είσαι πολύ όμορφη», αφού πρώτα σχολίασε με χιούμορ πως άργησε.

O γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό
O γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό © NDP PHOTO
O γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό
O γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό © NDP PHOTO

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice