Μπρους Γουίλις
© EΡΑ/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Συγκινεί φίλος του Μπρους Γουίλις: «Δεν μιλάει σχεδόν ποτέ πια λόγω της άνοιας»

O αγαπημένος ηθοποιός αδυνατεί πλέον να επικοινωνήσει ή να διαβάσει

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπρους Γουίλις: «Ήταν η χαρά της ζωής και τώρα αυτό έχει χαθεί», λέει φίλος και συνεργάτης του

Σε αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), μετά τη διάγνωση με μετωποκροταφική άνοια, προχώρησε ο δημιουργός της σειράς «Μoonlighting», στην οποία πρωταγωνίστησε ο αγαπημένος ηθοποιός τη δεκαετία των '80s.

Όπως αποκάλυψε στη New York Post ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον, ο οποίος είναι και φίλος με τον ηθοποιό, ο Γουίλις δεν μπορεί να μιλήσει πλέον τις περισσότερες φορές.

Με αφορμή το γεγονός ότι η σειρά «Μoonlighting» θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Hulu, ο Κάρον είχε επικοινωνήσει με τον Γουίλις πριν λίγο καιρό για να του ανακοινώσει τα καλά νέα.

Moonlighting (1985) - Trailer

«Πήρε αρκετό η καιρό η διαδικασία [για να μπει η σειρά στο Hulu] και η ασθένεια του Μπρους είναι σταδιακή. Μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί του προτού η ασθένεια τον κάνει ανίκανο να επικοινωνήσει όπως είναι τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός της σειράς.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ξέρω ότι είναι πολύ χαρούμενος που η σειρά θα είναι διαθέσιμη πλέον στον κόσμο, αν και πλέον δεν μπορεί να μου το πει αυτό».

Ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον μίλησε με θλίψη για τις καλές στιγμές του Μπρους Γουίλις και τη φιλία που είχε μαζί του, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν «η χαρά της ζωής».

Εν αντιθέσει τώρα: «H ιδέα ότι βλέπει τη ζωή μέσα από μια μπαλκονόπορτα, αν μπορεί να μου επιτραπεί αυτή η έκφραση, μου φαίνεται εντελώς παράλογη».

Πάντως, ο καλός φίλος του Μπρους Γουίλις τον επισκέπτεται ακόμα και πιστεύει ότι ο ηθοποιός τον αναγνωρίζει.

«Πιστεύω ότι τα πρώτα τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει πλέον τις περισσότερες φορές. Του άρεσε να διαβάζει πάρα πολύ, αλλά δεν το κάνει πια. Δεν έχει πια όλες αυτές οι δεξιότητες της γλώσσας, αλλά παραμένει ακόμα ο Μπρους».

Ο δημιουργός της σειράς «Μoonlighting» καταλήγει σε δραματικό τόνο: «Όταν είσαι μαζί του, ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και χαίρεσαι που είσαι μαζί του. Αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice