Robert De Niro
Ο Robert De Niro μιλά για την πατρότητα μετά τη γέννηση της μικρής Gia © EPA / Mohammed Badra / POOL
Celebrities

«Η Tiffany κάνει τη "σκληρή δουλειά"»: Η εξομολόγηση του Robert De Niro για την πατρότητα στα 80 του χρόνια

Τι λέει για τη φροντίδα της λίγων μηνών κόρης του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Robert De Niro: Η εξομολόγηση για την πατρότητα στα 80 του χρόνια και το ρόλο του στη φροντίδα της λίγων μηνών κόρης του

Ο Robert De Niro μίλησε στον Guardian για την πατρότητα στα 80 του χρόνια και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η γέννηση της μικρότερης κόρης του, μόλις πριν λίγους μήνες. Όπως εξομολογήθηκε, τη «σκληρή δουλειά» για τη φροντίδα του παιδιού κάνει η σύντροφός του, Tiffany. 

«Δεν κάνω εγώ τη δύσκολη δουλειά. Είμαι εκεί, υποστηρίζω τη σύντροφό μου, αλλά εκείνη κάνει τη δουλειά. Και έχουμε βοήθεια, η οποία είναι τόσο σημαντική», είπε ο Robert De Niro. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν απολαμβάνει την πατρότητα, ηθοποιός απάντησε: «Φυσικά και την απολαμβάνω. Με ένα μωρό τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχω τα ενήλικα παιδιά μου, τα εγγόνια μου. Όλα είναι διαφορετικά. Δεν μιλάω στα ενήλικα παιδιά μου με τον τρόπο που μιλάω στο μωρό μου ή με τον τρόπο που μιλάω στην 11χρονη κόρη μου, αν και είναι αρκετά έξυπνη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Robert De Niro και η Tiffany Chen έγινε γνωστό ότι είναι μαζί το 2021 και υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Απρίλιο. Ο Robert De Niro έχει αποκτήσει άλλα έξι παιδιά από παλαιότερους γάμους και σχέσεις του. Η ευτυχία για τη γέννηση της μικρής Gia συνοδεύτηκε από την τραγική απώλεια του 19χρονου εγγονού του Leandro, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο από «τοξικό» συνδυασμό παράνομων ναρκωτικών. 

Robert De Niro - Η επιπλοκή της συντρόφου του μετά τη γέννα

Στην αποκάλυψη πως υπέστη επιπλοκές μετά τον τοκετό προχώρησε η σύντροφος του. Η 45χρονη Tiffany μίλησε στην εκπομπή «CBS This Morning», αποκαλύπτοντας πως η στιγμή που έφερε στον κόσμο την Τζία δεν ήταν τόσο εύκολη και ομαλή.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice