Ο Τράβις Κέλσι
Ο Τράβις Κέλσι © Wikimedia Commons
Celebrities

Ο Τράβις Κέλσι αγόρασε έπαυλη 6 εκατομμυρίων στο Κάνσας για να έχει ιδιωτικότητα με την Τέιλορ Σουίφτ

Διαθέτει καταρράκτη, πισίνα και γήπεδο μίνι γκολφ

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τράβις Κέλσι: Αγόρασε έπαυλη 6 εκατομμυρίων για ιδιωτικότητα - Διαθέτει καταρράκτη, πισίνα και γήπεδο μίνι γκολφ

Μια έπαυλη 6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Κάνσας αγόρασε ο Τράβις Κέλσι προκειμένου να εξασφαλίσει περισσότερη ιδιωτικότητα για εκείνον και την Τέιλορ Σουίφτ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Ο 34χρονος αθλητής των Kansas City Chiefs και η 33χρονη τραγουδίστρια είναι το νέο ζευγάρι που έχει απασχολήσει τα φλας των φωτογράφων, οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες τους «κυνηγούν» παντού για ένα τρυφερό ενσταντανέ. Προ ημερών, μάλιστα, εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι στη σε δημόσιες βόλτες στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα τελευταία ρεπορτάζ, προχθές Τρίτη 17 Οκτωβρίου, ο Τράβις Κέλσι έκλεισε τη συμφωνία για το νέο εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού. Χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει καταρράκτη, πισίνα και γήπεδο μίνι γκολφ. Το πολυτελές σπίτι βρίσκεται μέσα σε μια περιφραγμένη κοινότητα, προσφέροντας μεγάλο βαθμό ιδιωτικότητας για το ζευγάρι.

Ο αστέρας του NFL έψαχνε εδώ και καιρό για κάποιο ιδιωτικό κτήμα, ειδικότερα μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Τέιλορ Σουίφτ. Μάλιστα, είχε ήδη στην κατοχή του ένα ειδικά σχεδιασμένο αρχοντικό επτά υπνοδωματίων στο Briarcliff West του Κάνσας, το οποίο αγόρασε για 995.000 δολάρια το 2019, και ένα διαμέρισμα στο Ορλάντο, το οποίο απέκτησε για 355.000 δολάρια το ίδιο έτος.

Να σημειωθεί πως έχει ετήσιο μισθό 14 εκατομμύρια δολάρια αφού υπέγραψε ένα επικερδές τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα αξίας 57 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice