Maluma
© EPA/VALENTIN FLAURAUD
Celebrities

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Maluma - To αποκάλυψε σε συναυλία του

Η ευχάριστη είδηση αποκαλύπτεται μέσα στο καινούργιο του videoclip

62224-137655.jpg
Newsroom |

Στο νέο, συγκινητικό videoclip για το τραγούδι «Procura», ο Maluma αποκαλύπτει ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Eν μέσω της συναυλίας του στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, ο Maluma αποκάλυψε ότι θα γίνει πατέρας με ένα συγκινητικό βίντεο.

Ο 29χρονος Κολομβιανός σούπερ σταρ έδειξε στους θαυμαστές του το νέο videoclip για το τραγούδι του «Procura», αποκαλύπτοντας ότι η σύντροφός του, Susana Gomez, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Στη διάρκεια του videoclip, φαίνονται διάφορα στιγμιότυπα του ζευγαριού από τη στιγμή που έμαθαν ότι θα αποκτήσουν παιδί, από τις επισκέψεις στον γιατρό και τα υπερηχογραφήματα και από την ώρα που ανακοίνωναν τα ευχάριστα νέα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού που είναι κορίτσι, ενώ οι γονείς της εμφανίστηκαν να φοράνε κολιέ από διαμάντια τα οποία σχηματίζανε το όνομα «Paris».

«Λατρεύω να μιλάω μέσα από τη μουσική μου και για αυτό ανακοίνωσα με αυτό τον τρόπο στους θαυμαστές μου ότι θα γίνω πατέρας. Το ονειρευόμουν πάντα, το timing είναι τέλειο. Μου αρέσει η μουσική, να είμαι σε περιοδεία, αλλά θέλω να ζήσω και ανθρώπινες στιγμές. Η όμορφη κόρη μου που μεγαλώνει στην κοιλιά της μητέρας της με εμπνέει να συνεχίσω, είναι ένα τρελό συναίσθημα», είπε σε συνέντευξή του στο NPR ο Maluma.

Maluma - Procura (Official Video)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice