Η Τζένιφερ Λόπεζ
© EPA/Peter Foley
Celebrities

Πουλήθηκε η εντυπωσιακή έπαυλη της Τζένιφερ Λόπεζ στο Λος Άντζελες

Γιατί την έβγαλε στο «σφυρί»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ: Πουλήθηκε η εντυπωσιακή έπαυλη της στο Λος Άντζελες - Γιατί την έβγαλε στο «σφυρί»

H υπερπολυτελής έπαυλη της διάσημης τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ στο Μπελ Ερ του Λος 'Αντζελες βρήκε νέο ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Το κτήμα των οκτώ στρεμμάτων πουλήθηκε για σχεδόν 34 εκατ. δολάρια ενώ αρχικά είχε βγει στην αγορά για 42,5 εκατ. ευρώ, έξι μήνες αφότου η σταρ και ο Μπεν 'Αφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά στο κτήμα του ηθοποιού στην Τζόρτζια.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου αν και μειωμένη αποτελεί ρεκόρ για την περιοχή λόγω της μεγάλης ζήτησης για πολυτελή ακίνητα στο Λος 'Αντζελες.

Ανέσεις και πολυτέλειες στην έπαυλη

Το αρχοντικό των 1.100 τετραγωνικών μέτρων σε γαλλικό στυλ με φυσική ανοιχτή πέτρα και ξύλο στο εσωτερικό του προσφέρει πολλαπλές ανέσεις στους ιδιοκτήτες του έχοντας μεταξύ άλλων εννέα υπνοδωμάτια και δεκατρία μπάνια, ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο, μια σικάτη βιβλιοθήκη και καθιστικό, δωμάτιο παιχνιδιών καθώς και αίθουσα προβολής ταινιών 30 θέσεων. Η κύρια σουίτα στο δεύτερο όροφο του σπιτιού διαθέτει τη δική της βιβλιοθήκη, καθιστικό και δωμάτιο για μασάζ.

Στον καταπράσινο εξωτερικό του χώρο ξεχωρίζει το αμφιθέατρο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 άτομα, η λίμνη με την αμμώδη παραλία ενώ διαθέτει ένα ανεξάρτητο σπίτι για τους επισκέπτες με μεγάλη αυλή, βιολογικό λαχανόκηπο, πισίνα και ιδιωτικά μονοπάτια για πεζοπορία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice