Τζέρεμι Ρένερ: Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί μουσική εμπνευσμένη από το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.
Καινούργια μουσική ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ο Τζέρεμι Ρένερ © Instagram/Jeremy Renner
Celebrities

Ο Τζέρεμι Ρένερ θα κυκλοφορήσει μουσική εμπνευσμένη από το ατύχημά του με εκχιονιστικό

Ετοιμάζει «βαθιά θεραπευτική» συλλογή τραγουδιών ο σταρ των ταινιών της Marvel

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζέρεμι Ρένερ: Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί μουσική εμπνευσμένη από το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μία «βαθιά θεραπευτική» συλλογή τραγουδιών που γράφτηκαν ως απάντηση στο ατύχημα με εκχιονιστικό που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών της Marvel καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό την 1η Ιανουαρίου 2023, έξω από το σπίτι του, στη Νεβάδα και υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και αρκετούς άλλους τραυματισμούς.

Ο Ρένερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για σοβαρό τραύμα, 30 σπασμένα οστά και αιμορραγία.

Με ανάρτηση στο Instagram νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο πρωταγωνιστής του «Hurt Locker» έκανε αναφορά σε επερχόμενη νέα συλλογή τραγουδιών με τίτλο «Love and Titanium» εξηγώντας ότι η δημιουργία τους ήταν ένας «καθαρτήριος» τρόπος αντιμετώπισης της εμπειρίας του.

«Μια μουσική συλλογή που γράψαμε για διαφορετικά ορόσημα στο ταξίδι μου προς την ανάκαμψη από την 1η Ιανουαρίου φέτος», σημείωσε.

«"Το Love and Titanium" ήταν επώδυνο, βαθιά θεραπευτικό και τελικά μία θεραπευτική διαδικασία για μένα η δημιουργία του. Ελπίζω να πάρω το θάρρος να τη μοιραστώ μαζί σας».

Στη συνοδευτική φωτογραφία περιλαμβάνεται η λέξη "σύντομα".

Ο Ρένερ έχει ασχοληθεί με τη μουσική στο παρελθόν, καθώς έχει κυκλοφορήσει δύο EP, τα «Live For Now» και «The Medicine» το 2020.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice