Kim Kardashian, Heidi Klum, Winnie Harlow
Kim Kardashian, Heidi Klum, Winnie Harlow © Instagram
Celebrities

Halloween 2023: Πώς μεταμφιέστηκαν οι διάσημες stars του εξωτερικού

Η Heidi Klum έκανε, ως συνήθως, τη διαφορά!

Halloween: Οι μεταμφιέσεις των celebrities. Από τη Heidi Klum στην Winnie Harlow.

Αράχνες, φαντάσματα, βαμπίρ και σκουπόξυλα μαγισσών πρωταγωνιστούν συνήθως ανάμεσα στις στολές που επιλέγουν οι περισσότεροι από εμάς με αφορμή το Halloween. Οι celebrities ωστόσο, πηγαίνουν τις spooky μεταμφιέσεις τους ένα βήμα... παραπέρα αφού συνδυάζουν τις εντυπωσιακές φορεσιές τους και το τρομαχτικό makeup με ευφάνταστα φωτογραφικά concepts. Παρακάτω είναι κάποιες μόνο μεταμφιέσεις που ξεχωρίσαμε από τις διάσημες stars του εξωτερικού.

Heidi Klum

Ξεκινάμε με την βασίλισσα των μεταμφιέσεων Halloween, τη Heidi Klum, από την οποία πραγματικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Πέρσι σόκαρε κατά μία ένοια μεταμφιεσμένη ως σκουλήκι ενώ φέτος την απολαμβάνουμε ως ένα εντυπωσιακό, περήφανο παγώνι. Mάλιστα, τα πράσινα φτερά της υποδύθηκαν χορευτές του Cirque du Soleil που έκαναν ακροβατικά πίσω της ώστε τα φτερά της να ανοίγουν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Ηaily Bieber

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις διαφορετικές μεταμφιέσεις επέλεξε η Haily Bieber προκειμένου να γιορτάσει με τον δικό της τρόπο το Halloween. Στην πρώτη ανάρτηση που έκανε ενσαρκώνει την διάσημη σκηνή της Carmen Electra στο «Scary Movie» καθώς τρέχει πανικόβλητη στο γκαζόν προκειμένου να σωθεί, φορώντας μονάχα τα λευκά δαντελένια εσώρουχά της. Για την δεύτερη μεταμφίεση εμπνεύστηκες επίσης από την επιτυχημένη αμερικάνικη ταινία «Mean Girls» και μάλιστα δανείστηκε τα ρούχα αλλά και την χαρακτηριστική κόμωση τόσο από τη Lindsay Lohan όσο και από τη Rachel McAdams, Amanda Seyfried και Lacey Chabert, τα «κακά» κορίτσια δηλαδή, που πρωταγωνιστούν στην ταινία. Ο σύζυγος της, Justin Bieber από την άλλη επέλεξε να αναρτήσει μια κοινή φωτογραφία του ανδρόγυνου κατά την οποία υποδύονται το διάσημο... προιστορικό ζευγάρι Fred και Wilma Flintstone.

Kim Kardashian

H Κim Kardashian μαζί με την 10χρονη κόρη της North, άντλησαν επίσης έμπνευση από την αμερικάνικη εφηβική κωμωδία «Clueless» ή αλλιώς «Το Κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς» που αγαπήθηκε και αγαπιέται ακόμα για το απαράμιλλο στυλ των πρωταγωνιστών κατα τη δεκαετία του 1990. Μαμά και κόρη λοιπόν εντυπωσίασαν με τα διάσημα καρό outfits που θυμόμαστε να φορούν στην ταινία οι Alicia Silverstone και Stacey Dash. Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς η πιο διάσημη από τις αδερφές Kardashian αποφάσισε να φωτογραφιθεί ως μέλος της κοριτσίστικης συμμορίας BRATZ DOLLZ.

Chiara Ferragni

Η διάσημη ιταλίδα fashionista και επιχειρηματίας προχώρησε επίσης σε μια διπλή φωτογράφιση προκειμένου να γιορτάσει και η ίδια το Halloween, καθώς η αμερικάνικη γιορτή είναι αρκετά δημοφιλής και στη γειτονική χώρα. Έτσι τη χαζεύουμε στο feed μας να υποδύεται τη Sharon Stone στην θρυλική σκηνή από το «Βασικό ένστικτο» με το χαρακτηριστικό λευκό ζιβάγκο αλλά και σε μια οικογενειακή γλυκιά φωτογράφιση με τον σύζυγο, τα δύο παιδιά αλλά και τον σκυλάκο της, μεταμφιεσμένα στoυς πρωταγωνιστές του διάσημου ηλεκτρονικού παιχνιδιού Super Mario.

Kendall Jenner 

Εκπληκτική είναι η ομοιότητα της Kendall Jenner με τη δυναμική ηρωίδα από τα κόμικς της Marvel, Wonder Woman στην οποία μεταμορφώθηκε, με τους φαν στα σχόλια να την προτρέπουν να δοκιμάσει την αμφίεση και σε κάποιο διαγωνισμό cosplay. Στη δεύτερη μεταμφίεσή της αλλάζει look και φωτογραφίζεται ως Marilyn Monroe που εύχεται μάλιστα «Ηappy birthday mister president». Δεν έλειψε και η κοινή φωτογράφιση με την αδερφή της Kylie, ως Sugar και Spice, από την εμβληματική ταινία του 1995 «Batman Forever», τις οποίες είχαν υποδηθεί οι Drew Barrymore και Debi Mazar.

Christina Aguilera

Η popstar αποθεώθηκε από τους θαυμαστές υποδυόμενη την Cher σε αισθησιακά στιγμιότυπα από την ταινία «Burlesque» όπου συμπρωταγωνίστησαν μάλιστα το 2010. «Την αγαπημένη μου μέρα του χρόνου είναι σωστό να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τιμήσω την πρωτοπόρο Cher», αναφέρει - εκτός των άλλων - στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Paris Hilton

«Τα είδωλα υποστηρίζουν είδωλα» λέει η διάσημη κληρονόμος και εμφανίζεται όπως η ...αεροσυνοδός Britney Spears στο video clip του «Toxic» αλλά και ως μαγικό ...μανιτάρι, εμπνευσμένο από το ψυχεδελικό περσινό live show της Katy Perry στο «Saturday Night Live». Στις φωτογραφίες μάλιστα ποζάρει με τον σύζυγο και τον μικρό γιό της που συμμετέχουν στο ίδιο concept.

Winnie Harlow

To διάσημο μοντέλο εντυπωσιάζει μέσα από μια φωτογράφιση-υπερπαραγωγή, στην οποία υοθετεί τον χαρακτήρα της εμβληματικής κακιάς των κινουμένων σχεδίων, Cruella de Vil από τα «101 σκυλιά της Δαλματίας». Όπως τονίζει η ίδια στην ανάρτησή της, κάποτε την παρομοίαζαν με Δαλματίας, εξαιτίας του δέρματος της, κάτι που την έκανε σήμερα να αγαπά τη συγκεκριμένη ράτσα ίσως λίγο παραπάνω.

Megan Thee Stallion

H διάσημη ράπερ Megan Thee Stallion φωτογραφίζεται με ένα σέξι bralette γεμάτο γκλίτερ και μοιάζει με το πράσινο γκρέμλινκ της δημοφιλούς horror-comedy ταινίας των 90s, «Gremlins». Παράλληλα ετοίμασε μια ολόκληρη παραγωγή που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από το μαγικό σύμπαν του Tim Βurton, και πίνει τσάι πλάι στην βασίλισσα από την «Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων».

Drew Barrymore

Μη αναμενόμενη άλλά άκρως διασκεδαστική η ιδέα της αγαπημένης ηθοποιού να μεταμφιεστεί στον πιο δημοφιλή ζωγράφο της παιδικής μας ηλικίας, τον Bob Ross και νιώσαμε νοσταλγία! Μάλιστα ανήρτησε και βίντεο με τη διαδικασία που χρειάστηκε από την αρχή για να συνθέσει το μακιγιάζ με τη χαρακτηριστική αφάνα και τα 70s ρούχα του καλλιτέχνη, μέχρι να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. 

Mariah Carrey

Η ντίβα όπως την αποκαλούν της ποπ, Mariah Carrey, εμφανίστηκε ως Jesica Rabbit, Regina Georges από το "Μean Girls" και πριν καλά καλά περάσει το Halloween φρόντισε να περάσει το δικό της μήνυμα για την αγαπημένη της εποχή του χρόνου που πλησιάζει, τα Χριστούγεννα. Έτσι σε βίντεο που μοιράστηκε φαίνεται να ξεπαγώνει μέσα από ένα τούβλο πάγου που με την σειρά του βρίσκεται σε ένα σφραγισμένο θησαυροφυλάκιο και οι βοηθοί της που χρησιμοποιούν πιστολάκια μαλλιών, φορούν χαρακτηριστικά Halloween κουστούμια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice