Η Πρισίλα Πρίσλεϊ μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που έζησε με την κόρη της Λίζα Μαρί
Η Πρισίλα Πρίσλεϊ © EPA
Celebrities

«Μαμά, πρέπει να φύγω, πονάει πολύ το στομάχι μου» - Τα τελευταία λόγια της Λίζα Μαρί στην Πρισίλα Πρίσλεϊ

Η εξομολόγηση στον Πιρς Μόργκαν

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της Λίζα Μαρί - Η εξομολόγηση στον Πιρς Μόργκαν

«Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο, μπορείς να σταματήσεις την κάμερα σε παρακαλώ;», είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ κατά τη διάρκεια συνέντευξής στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν μιλώντας για τον θάνατο της κόρης της Λίζα Μαρί η οποία «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή στις 12 Ιανουαρίου από απόφραξη του λεπτού εντέρου σε ηλικία 54 ετών.

«Είναι σαν να έχει αφαιρεθεί ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου» δήλωσε στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί σήμερα, σύμφωνα με τη Sun. Τόνισε ότι η Λίζα Μαρί είχε δείξει σημάδια ότι δεν ήταν καλά κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ κέρδισε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στη ταινία «Elvis».

«Δεν φαινόταν καλά εκείνο το βράδυ και ανησύχησα», θυμήθηκε η Πρισίλα. «Ζήτησε από τον Τζέρι Σίλινγκ, έναν από τους καλύτερους φίλους μου, αν μπορούσε να την κρατήσει και σκέφτηκα, 'Είναι καλά;' Φαινόταν πολύ αδύναμη. Μετά παρακολουθήσαμε την εκδήλωση, γελάσαμε και ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι με τον Όστιν Μπάτλερ και τον [σκηνοθέτη] Μπαζ [Λούρμαν], η ταινία πήγε τόσο καλά, ήμασταν περήφανοι γι' αυτούς».

Στο τέλος της βραδιάς η Λίζα Μαρί πρότεινε να συνεχίσουν πίνοντας ένα ποτό. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο «φορούσαμε και οι δύο ψηλοτάκουνα σκοντάψαμε στη σκάλα και αρχίσαμε να γελάμε» συνέχισε η Πρισίλα. «Ωστόσο, πολύ γρήγορα άρχισε να αισθάνεται έντονο πόνο και είπε: "Μαμά, πρέπει να φύγω, πονάει πολύ το στομάχι μου". Τότε την αγκάλιασα και πήρε τον δρόμο της και εγώ τον δικό μου. Ήταν η τελευταία αγκαλιά που της έκανα» ανέφερε συγκινημένη η Πρίσλεϊ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice