Blue Ivy Carter: Μας θυμίζει τη μάνα της, την Beyoncé
© instagram/@beyonce
Celebrities

Blue Ivy Carter: Μας θυμίζει τη μάνα της, την Beyoncé

Η Beyoncé και η κόρη της Blue Ivy Carter είναι ολόιδιες και στο ντύσιμο

Η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy Carter, ακολουθεί τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα fashion βήματα της μαμάς της.

Η Blue Ivy Carter γεννήθηκε μέσα στα πλούτη, τη μουσική, τη σόουμπιζ, τη μόδα. Είναι κόρη της Beyoncé και του Jay-Z, του πιο iconic ζευγαριού της μουσικής βιομηχανίας. Έχει κληρονομήσει το χορευτικό ταλέντο της μαμάς και το μουσικό τόσο της μαμάς όσο και του μπαμπά. Φέτος το καλοκαίρι εμφανίστηκε στη σκηνή ως χορεύτρια κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας Renaissance της Beyoncé και έκανε τον Τύπο να στραφεί πάνω της. 

Η Blue Ivy Carter είναι φτυστή η Beyoncé, μια μικρογραφία της, ένα mini me της. Απλώς αντί για τα ξανθά βαμμένα μαλλιά της μαμάς, η κόρη έχει μαύρα, το φυσικό της. 

Blue Ivy Carter: Μας θυμίζει τη μάνα της, την Beyoncé
© Kevin Mazur/WireImage for Parkwood

Μάνα και κόρη φροντίζουν να τονίζουν τις ομοιότητες και με τα outfits, άλλοτε ολόιδια από την κορφή έως τα νύχια, άλλοτε με κοινά στοιχεία. Προφανώς, είναι το παιχνίδι τους, και είναι ένα πολύ χαριτωμένο παιχνίδι.

Blue Ivy Carter: Μας θυμίζει τη μάνα της, την Beyoncé
© Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney

Τον φετινό Ιούλιο λάνσαραν το πιο χαρακτηριστικό look. Και οι δύο φόρεσαν την ίδια αθλητική φανέλα και μιλιτέρ μπότες μέχρι ψηλά στον μηρό.

Blue Ivy Carter: Μας θυμίζει τη μάνα της, την Beyoncé
©instagram/ @beyonce

Τον Ιανουάριο του 2023, η Blue Ivy έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή. Συμμετείχε στη συναυλία της Beyoncé για τα εγκαίνια του Atlantis The Royal στο Ντουμπάι. Και οι δύο άστραφταν και βροντούσαν, η Μπλου στα μπορντό, η Queen B στα κίτρινα.

Στα κόκκινα χαλιά, και οι δύο πατούν ντυμένες στην πένα, με τουαλέτες και με πανάκριβα αξεσουάρ. Φοράει κάτι μπομπελίδικο η Beyoncé; Κάτι ανάλογο θα φοράει και η Blue Ivy Carter.

Οι παγέτες και τα στραφταλιζέ είναι η αγάπη της η μεγάλη. Το ίδιο και οι χορογραφίες της Βασίλισσας, που τις ξεπατικώνει με μεγάλη ομολογουμένως επιτυχία. Στα 11 της χρόνια, η Μπλε Κισσός τραβάει τον ίδιο ακριβώς δρόμο με τη μαμά της, που είναι αναμφισβήτητα ένα φάσιο άικο και μια θεά της μουσικής.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice