Κάτια Δανδουλάκη
© NDP PHOTO
Celebrities

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν την «απείλησε» η Αλίκη Βουγιουκλάκη για τη συμμετοχή στη «Λάμψη»

Τα λόγια που της είχε πει

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η αποκάλυψη της Κάτιας Δανδουλάκη για την αυστηρή προτροπή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που τελικά της άλλαξε τη ζωή.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της σε θέατρο και τηλεόραση μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ αναφέρθηκε και σε μια άγνωστη, στο ευρύ κοινό, ιστορία μεταξύ της και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Όπως ανέφερε στον Alpha η σπουδαία ηθοποιός, όταν η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της, «έλεγαν ότι δεν είναι υψηλή τέχνη αλλά μέσα μου γέλαγα. Ουδέποτε τη σνομπάρισα. Δεν έχω σνομπισμό για κανένα είδος τέχνης και για κανέναν άνθρωπο».

Όσον αφορά στην επιτυχία της σειράς «Λάμψη», η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε: «Τότε από τους μισούς ακούγαμε ‘’τι χάλια είναι αυτά’’ και οι άλλοι μισοί κάθονταν και έβλεπαν τη Λάμψη. Μα και εμείς όταν την ξεκινήσαμε, ακόμα και ο ίδιος ο Νίκος Φώσκολος, ούτε φανταστήκαμε ότι θα πήγαινε για 15 χρόνια. Εγώ έφυγα στα 8 και μετά αυτή συνέχισε για άλλα επτά. Ήταν τεράστια επιτυχία, μιλούσε στον κόσμο και ήταν η πρώτη καθημερινή σειρά».

Κάτια Δανδουλάκη: Όταν την «απείλησε» η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Για το πώς πείστηκε να πει το ναι στη «Λάμψη», η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε ότι καθοριστικό ρόλο είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα την «απείλησε» να συμμετάσχει στη σειρά.

«Πήρα και αυτό το ρίσκο τότε, που νομίζω ότι ήταν και όλη μου η αγωνία ώσπου να πω το "ναι"… Χώρια από τον Νίκο Φώσκολο, με επηρέασε πολύ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη που μου έλεγε "μην τυχόν το χάσεις, θα έχεις να κάνεις μαζί μου, αν πεις όχι"και είχε δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η ηθοποιός περιέγραψε πώς την έχει επηρεάσει η σειρά «Πανθέοι», η οποία όπως είπε «τη σημάδεψε, γιατί εκείνος ο ρόλος με έβαλε στους μεγάλους ρόλους».

«Πάντα θα ρωτήσω για τα νούμερα τηλεθέαση, όπως το κάνω και στο θέατρο. Και τα νούμερα, τι σημαίνει; Θα έχει διάρκεια αυτό που κάνω ή δεν θα έχει. Όχι, μόνο αν θα έχει διάρκεια αλλά αν αρέσει ή δεν αρέσει. Τα σέβομαι τα νούμερα γιατί δεν λένε ποτέ ψέματα. Όταν ένα θεατρικό έργο αποτυγχάνει, δεν αποτυγχάνει χωρίς λόγο. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχουν αποτυχίες χωρίς λόγο, όπως δεν υπάρχουν και επιτυχίες χωρίς λόγο», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwwv057xnbup)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice