Μιούζικαλ με θέμα τη δίκη της Gwyneth Paltrow θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο

Η νομική μάχη της ηθοποιού με έναν 76χρονο σκιέρ έγινε viral στο διαδίκτυο

Newsroom |

Gwyneth Paltrow: Μιούζικαλ με θέμα τη δίκη της θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο - Η νομική μάχη της ηθοποιού με έναν 76χρονο σκιέρ έγινε viral στο διαδίκτυο

Το μιούζικαλ «Gwyneth Goes Skiing» πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στο Λονδίνο αυτόν τον Δεκέμβριο από την Awkward Productions.

Ο Linus Karp θα πρωταγωνιστήσει ως Gwyneth Paltrow και τον Terry Sanderson, συνταξιούχο γιατρό, ο οποίος συγκρούστηκε μαζί της σε πίστα σκι στη Γιούτα το 2016, υποδύεται ο Joseph Martin.

Η θεατρική παράσταση περιλαμβάνει επίσης πρωτότυπα τραγούδια από τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Leland.

Το «Gwyneth Goes Skiing» βασίζεται στη δίκη μεταξύ της ηθοποιού και επιχειρηματία και του Sanderson που διεξήχθη φέτος. Ο Sanderson κατέθεσε μήνυση εναντίον της σταρ μετά τη σύγκρουσή τους, ισχυριζόμενος ότι υπέστη διάσειση και εγκεφαλική κάκωση και έσπασε τέσσερα πλευρά. Αρχικά ζήτησε αποζημίωση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Gwyneth Paltrow, η οποία είπε ότι ο Sanderson έπεσε πάνω της άσκησε ανταγωγή για 1 δολάριο και αμοιβή δικηγόρου.

Η τηλεοπτική δίκη δύο εβδομάδων έγινε viral στο διαδίκτυο και αποσπάσματα από την κατάθεση της Paltrow μετατράπηκαν σε memes, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής μετά το δυστύχημα όταν ούρλιαξε στον Sanderson: «Έκανες σκι κατευθείαν στην πλάτη μου!».

Το δικαστήριο αποφάνθηκε τελικά υπέρ της Paltrow.