Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι
Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι © Neil Munns - PA Images/ Getty Images
Celebrities

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η σκηνή από τα «Φιλαράκια»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μάθιου Πέρι: Άνιστον και Σουίμερ τον αποχαιρετούν - Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η σκηνή από τα «Φιλαράκια»

Με συγκινητικές αναρτήσεις και αγαπημένα απόσπασματα της σειράς «Φιλαράκια» Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών.

Μετά τις δημοσιεύσεις της Κόρτνεϊ Κοξ και του Ματ Λε Μπλανκ για την απώλεια του Μάθιου Πέρι η Τζένιφερ Άνιστον εξέφρασε κι εκείνη όσα νιώθει για τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σήμερα (15.11), η Άνιστον αποχαρέτησε τον αγαπημένο της φίλο και συμπρωταγωνιστή στα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι.

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ που ξέρω ότι είσαι πλέον απόλυτα ήρεμος και χωρίς να πονάς. Σου μιλάω κάθε μέρα, πολλές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούω να λες “γίνεται να είσαι Πιο τρελή;”» γράφει μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Άνιστον στον Μάθιου Πέρι.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της έγραψε:

«Το να πρέπει να πω αντίο στον Μάττι μας, είναι ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ. Όλοι έχουμε ζήσει μια απώλεια στη διάρκεια της ζωής μας. Την απώλεια μιας ζωής ή ενός έρωτα.

Το να μπορέσεις να αφήσεις αυτή τη θλίψη να «κάτσει», σου επιτρέπει να αισθανθείς τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης να έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε, που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιο θα ήταν το μονοπάτι που θα ακολουθούσαμε.

Για τον Μάττι, ήξερε πως του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Και όπως είπε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το γέλιο, πίστευε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει μόνο αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ξαναδιαβάζω τα μηνύματά μας. Βρήκα ένα που μου είχε στείλει από το πουθενά μια μέρα.

Μάττι, σ’ αγαπώ τόσο πολύ που ξέρω ότι είσαι πλέον απόλυτα ήρεμος και χωρίς να πονάς. Σου μιλάω κάθε μέρα, πολλές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούω να λες “γίνεται να είσαι Πιο τρελή;”.

Αναπαύσου μικρέ αδερφέ.

Πάντα, θα μου φτιάχνεις τη μέρα…».

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι με μία φωτογραφία

Το δικό του αντίο είπε ο Ντέιβιντ Σουίμερ στον Μάθιου Πέρι ευχαριστώντας τον για τα «10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας» και αναρτώντας μια φωτογραφία τους από τα παλιά.

Στη φωτογραφία είναι ο Μάθιου Πέρι και ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ντυμένοι με στυλ της δεκαετίας του ’80, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σκηνής που έκανε flashback στα νεανικά χρόνια του Ross και του Chandler, όταν όλοι οι χαρακτήρες συζητούσαν τους λόγους που ο Τσάντλερ μισούσε το Thankgiving, την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ γράφει πολύ συγκινητικά λόγια για τον Μάθιου Πέρι, τον οποίο ευχαριστεί για «10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας» και για «την καρδιά του, την οποία μοιράστηκε μαζί τους και μετέτρεψε 6 αγνώστους σε μια οικογένεια».

Η ανάρτηση του Ντέιβιντ Σουίμερ για τον Μάθιου Πέρι:

«Μάττι,

Σε ευχαριστώ για 10 απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο συγχρονισμό σου και την κωμικότητά σου. Μπορούσες να πάρεις μια απλή ατάκα και να την μετατρέψεις όπως θέλεις εσύ, με το αποτέλεσμα να είναι κάτι τόσο πρωτότυπο και απροσδόκητα αστείο που εξακολουθεί να εκπλήσσει τον κόσμο.

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος να τη μοιραστείς μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι αγνώστους.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να στεναχωριέμαι ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, με τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς τριγύρω-

“Θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα σύννεφα;”, γράφει ο Ντέιβιντ Σούιμερ, χρησιμοποιώντας τον τρόπο που έλεγε τις ατάκες του ο Τσάντλερ Μπινγκ, όταν τόνιζε το ρήμα Be και κατάφερε να το μετατρέψει σε σήμα κατατεθέν του χαρακτήρα από τα «Φιλαράκια».

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice