Η Κιμ Καρντάσιαν στο εξώφυλλο του GQ
Η Κιμ Καρντάσιαν στο εξώφυλλο του GQ © Instagram/GQ
Celebrities

Η Κιμ Καρντάσιαν «άνδρας της χρονιάς» του GQ - Το εξώφυλλο που τρώει γαριδάκια

Γιατί συμπεριλήφθηκε στη λίστα του ανδρικού περιοδικού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Κιμ Καρντάσιαν στη λίστα με τους «άνδρες της χρονιάς» του περιοδικού GQ

H Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι πολλά πράγματα: influencer, reality star, μοντέλο, επιχειρηματίας, φοιτήτρια Νομικής. Πλέον, είναι και... άνδρας - και συγκεκριμένα «άνδρας της χρονιάς 2023» του περιοδικού GQ.

Το ανδρικό περιοδικό αποφάσισε να της απονείμει τον τίτλο του «μεγιστάνα της χρονιάς» («tycoon of the year»), την ώρα που η Κιμ Καρντάσιαν κοσμεί το ένα από τα τρία επετειακά εξώφυλλα του ειδικού τεύχους με τους άνδρες της χρονιάς.

Η 43χρονη Κιμ πήρε τον τίτλο χάρη στην επιτυχία της σειράς εσωρούχων της SKIMS, τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε ανδρική γραμμή και έγιναν τα επίσημα εσώρουχα του ΝΒΑ.

Η ίδια η influencer ανακοίνωσε την επιτυχία της στο Instagram, λέγοντας χιουμοριστικά «Γεια! Είμαι άνδρας της χρονιάς του GQ». Στο εξώφυλλο εμφανίζεται με κοστούμι και wet look στα μαλλιά της να τρώει γαριδάκια.

Στα άλλα δύο εξώφυλλα βλέπουμε τον ηθοποιό Τζέικομπ Ελόρντι (Jacob Elordi) και τον ράπερ και κουνιάδο της Κιμ, Τράβις Σκοτ (Travis Scott).

Στη συνέντευξη που παραχωρεί η Κιμ στο περιοδικό, μαζί με τη μαμά της Κρις και τις αδερφές της Κόρτνεϊ και Κλόι, μιλάει μεταξύ άλλων για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, τον πατέρα της και το διαζύγιο με τον Kanye West.

Σημειώνεται ότι η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι η πρώτη γυναίκα που φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του ετήσιου τεύχους του GQ, καθώς στο παρελθόν το έχουν κοσμήσει η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπερ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Megan Thee Stallion.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice