Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ © EPA
Celebrities

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ το έριξαν στο... χόκεϊ

Έδωσαν το σήμα για την έναρξη του αγώνα μεταξύ των Vancouver Canucks και San Jose Sharks

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ το έριξαν στο... χόκεϊ - Έδωσαν το σήμα για την έναρξη του αγώνα μεταξύ των Vancouver Canucks και San Jose Sharks

Ο πρίγκιπας Χάρι ακολουθώντας τα βήματα της αείμνηστης γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, έδωσε το σήμα για την έναρξη σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου μεταξύ των Vancouver Canucks και San Jose Sharks.

Το γεγονός αυτό θύμισε μία παρόμοια περίσταση πριν από 21 χρόνια, όταν η βασίλισσα έκανε ακριβώς το ίδιο σε αγώνα μεταξύ των ίδιων ομάδων κατά τη διάρκεια της 11ήμερης περιοδείας της στον Καναδά για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου της τον Οκτώβριο του 2002.

Η επίσκεψη-έκπληξη του πρίγκιπα Χάρι στον Καναδά, μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επικεντρώνεται στους επερχόμενους Αγώνες Invictus, που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Βανκούβερ και στο Γουίστλερ το 2025.

Σημειώνεται ότι ο Χάρι ίδρυσε τους Αγώνες Invictus το 2014 για να βοηθήσει στην αποκατάσταση τραυματισμένων ή ασθενών στρατιωτικών και βετεράνων δίνοντάς τους την πρόκληση να αγωνιστούν σε αθλητικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα μαύρο κομψό σύνολο αξίας 157.000 δολάρια ενώ τα κοσμήματα που επέλεξε από τον διάσημο οίκο Cartier, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Μαζί τους ήταν και ο Μάρκους Άντερσον, ο κολλητός φίλος της Mέγκαν ο οποίος ήταν εκείνος που κανόνισε το πρώτο ραντεβού των Σάσεξ στο Λονδίνο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice