Paris Hilton
© Instagram/Paris Hilton
Celebrities

Έκπληξη από την Πάρις Χίλτον: Υποδέχθηκε την κόρη της London

Ο πρωτότοκος γιος της, Φοίνιξ, απέκτησε μικρότερη αδερφή

62224-137655.jpg
Newsroom |

«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου», δήλωσε η Πάρις Χίλτον ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών

Η «χρυσή» κληρονόμος Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) εξέπληξε τους πάντες, ανακοινώνοντας χτες - την Ημέρα των Ευχαριστιών (23/11) στις ΗΠΑ - ότι απέκτησε μια κορούλα, 11 μόλις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της μέσω παρένθετης μητέρας.

Με το όνομα της μαμάς να είναι Πάρις (Παρίσι), η κόρη της παίρνει το όνομα μιας άλλης μεγαλούπολης: του Λονδίνου (Λόντον - London)

«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου», έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram η 42χρονη Χίλτον, κοινοποιώντας μια φωτογραφία που έδειχνε ένα ροζ σετ από βρεφικά ρούχα.

Πάνω στο μπλουζάκι ήταν γραμμένη η λέξη «London» ενώ υπήρχαν ένα ζευγάρι παιδικά κόκκινα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς και ένα αρκουδάκι.

Η Ναόμι Κάμπελ ήταν από τις πρώτες που έστειλε «συγχαρητήρια» μέσω Ιnstagram στη διάσημη κληρονόμο.

Λίγη ώρα αργότερα σε σχόλιο της στο TikTok, η Πάρις Χίλτον ανακοίνωσε στα ανίψια της ότι απέκτησαν μια ξαδερφούλα και διευκρίνισε ότι η κόρη της έχει ήδη γεννηθεί, γράφοντας: «Η πριγκίπισσα μου έφτασε!!».

@parishilton

Priceless moments🥹 Family is everything🥰

♬ original sound - ParisHilton

Εικάζεται ότι όπως έγινε και με τον γιο της, Φοίνιξ, η Πάρις απέκτησε την κορούλα της μέσω παρένθετης μητέρας.

Πάρις Χίλτον: Ο άνδρας της Κάρτερ και ο γιος της Φοίνιξ

Σημειώνεται ότι η σταρ παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Κάρτερ Ριμ (Carter Reum) τον Νοέμβριο του 2021 με μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της στον Μπελ Έαρ.

Mετά από 1,5 χρόνο γάμου, το ζευγάρι καλωσόρισε τον Φοίνιξ μέσω παρένθετης μητέρας.

@parishilton

I still can't believe I was able to keep Phoenix a secret for so long 😱 Find out how Carter and I did it on the new season of ParisInLove, arriving on Peacock November 30 💕

♬ original sound - ParisHilton

Η Χίλτον είχε αποκαλύψει σε podcast την 1η Μαρτίου ότι το όνομα «London» ήταν ένα από τα αγαπημένα της αν είχε αποκτήσει κόρη πριν από 10 χρόνια.

«Θα ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη αν ο Φοίνιξ αποκτούσε μια μέρα ένα αδερφάκι, με το όνομα «London». Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελα να ονομάσω την κόρη μου London», είχε αναφέρει η Πάρις.

Πρόσφατα η διάσημη κληρονόμος είχε γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων λόγω του μεγέθους του κεφαλιού του μικρού Φοίνιξ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice