Κλέμεντιν Βον: Γιατί η κόρη της Κλόντια Σίφερ είναι διάσημη;
© instagram / @clementine_vaughn_
Celebrities

Κλέμεντιν Βον: Γιατί η κόρη της Κλόντια Σίφερ είναι διάσημη;

Μα γιατί είναι κόρη της Κλόντια Σίφερ!

Κλέμεντιν Βον (Clementine Vaughn): Γιατί ξαφνικά το ίντερνετ άρχισε να ασχολείται μαζί της;

Η Κλέμεντιν Βον είναι κόρη της σούπερ μοντέλας Κλόντια Σίφερ και του σκηνοθέτη Μάθιου Βον. Τελεία και τέλος. Όμως ξαφνικά τα σάιτ του κόσμου άρχισαν να ασχολούνται μαζί της, γεγονός που θα έκανε το κοινό να πιστέψει πως η 19χρονη κοπέλα με κάτι σημαντικό ασχολείται. Μην το ψάχνετε, το ψάξαμε εμείς. 

Η Κλέμεντιν Βον δεν ασχολείται με κάτι συνταρακτικό, δεν ανακάλυψε, ας πούμε, το φάρμακο για τον καρκίνο, απλώς μοιάζει «συνταρακτικά» (λέμε τώρα) με τη μαμά της. Τα κοινά χαρακτηριστικά μάνας και κόρης συνοψίζονται στα εξής: έχουν και οι δύο γαλανά μάτια, ξανθά μακριά μαλλιά και λευκή -της Χιονάτης- επιδερμίδα. Γερμανίδες γαρ. 

Προς τι επομένως ο ντόρος και τα δημοσιεύματα; Φαίνεται πως η Κλόντια Σίφερ επιθυμεί να ασχοληθεί η κόρη της με τη σόου-μπιζ και άρχισε με κάποιον τρόπο να τη «δειγματίζει». Άλλωστε το είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Bild το 2020: «Αν [η Κλέμεντιν] θέλει πραγματικά να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, θα την υποστηρίξω γιατί έχω μόνο θετικές εμπειρίες. Θα τη βοηθήσω να βρει το σωστό πρακτορείο. Θα προτιμούσα όμως να μην ξεκινήσει πολύ μικρή». 

Η πρώτη ανάρτηση μάνας-κόρης στο προφίλ της Σίφερ στο instagram έγινε στην 19 Οκτωβρίου. Η Κλόντια ποζάρει μαζί με την Κλέμεντιν και την Έμα Ρογκ στα παρασκήνια του σόου του Versace. Οι φόλοουερ άρχισαν να παραληρούν, «ρε τι κουκλάρα κόρη έχεις», «βρε πώς σου μοιάζει!» και τέτοια. 

Η δεύτερη ανάρτηση έγινε στις 11 Νοεμβρίου, με την Κλόντια να εύχεται χρόνια πολλά στην Κλέμεντιν για τα γενέθλιά της. «Να σκέφτεσαι πάντα αντισυμβατικά και να παραμείνεις το αυθεντικό, ζεστό, τρυφερό και αγαπησιάρικο κορίτσι που είσαι» της έγραψε συμπληρώνοντας το ποστ με έξι καρδούλες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Κλόντια Σίφερ είχε φωτογραφηθεί με την Κλέμεντιν μωρό για εξώφυλλο της Vogue, άρα η μικρή έχει ήδη ένα γυμνό εξώφυλλο στο παλμαρέ της. Επίσης, η Κλόντια έχει τρία παιδιά, τον Κάσπερ, την Κλέμεντιν και την Κοσίμα. Ευτυχώς που στη Γερμανία δε δίνουν στα εγγόνια τα ονόματα των γιαγιάδων, γιατί τότε ενδεχομένως η Κλέμεντιν θα λεγόταν Γκούντρουν (έτσι λένε τη μαμά της Κλόντια)

Ας μεταφερθούμε τώρα στο instagram της ίδιας της Κλέμεντιν. Δεν ποστάρει συχνά, όμως δίνει κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της. Καταρχάς μιλάει Ελληνικά. Σε ανάρτησή της από κάποιον ελληνικό παράδεισο, αναφέρει χαρακτηριστικά: «I’m with Malaka->». 

Επίσης αγαπάει τα ζώα, τα οποία και φωτογραφίζει σε διάφορες πόζες, και το κορίτσι του αδελφού της (τύπου κουνιάδα), με την οποία βγάζουν συχνά πυκνά σέλφις. Αυτάάάά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Κλόντια Σίφερ, πριν παντρευτεί με τον Μάθιου Βον, υπήρξε ζευγάρι με τον φαντασμαγορικό μάγο και ποπ σταρ Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Διαψεύδοντας κάποιες δυσοίωνες προβλέψεις, όταν χώρισαν, δεν την εξαφάνισε από προσώπου γης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice