Η Μάργκο Ρόμπι με look εμπνευσμένο από τη Barbie
Η Μάργκο Ρόμπι με look εμπνευσμένο από τη Barbie © Getty Images/Taylor Hill/FilmMagic
Celebrities

Κομψή και στιλάτη η Μάργκο Ρόμπι - Ντύθηκε σαν Barbie των 60s

Εμπνευσμένη από τη «Black Magic Barbie» η εμφάνισή της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μάργκο Ρόμπι: Το νέο της look, που εμπνεύστηκε από τη Barbie, στα βραβεία Gotham

Όταν είχε πρωτοβγεί η ταινία «Barbie», η πρωταγωνίστρια Μάργκο Ρόμπι (Margot Robbie) συνήθιζε να εμφανίζεται στις πρεμιέρες με outfits εμπνευσμένα από τη θρυλική κούκλα.

Στα πρόσφατα 2023 Gotham Awards, η ηθοποιός έδειξε ότι δεν έχει αφήσει πίσω της την εποχή της «Βarbie», καθώς εμφανίστηκε με ένα ακόμη «κουκλίστικο» και πολύ στιλάτο look, το οποίο επιμελήθηκε ο στυλίστας της, Άντριου Μουκάμαλ.

Η Ρόμπι φόρεσε ένα custom μαύρο στράπλες φόρεμα Prada που έφτανε μέχρι το γόνατο και το συνόδευσε με κάπα-βέλο που έδενε στο λαιμό και τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κομψό κότσο. Φόρεσε, επίσης, μεγάλα μαργαριταρένια σκουλαρίκια, όπως αυτά που βάζουν τα κορίτσια στις κούκλες τους.

Έτσι, τίμησε την «Black Magic Barbie», μια κούκλα που κυκλοφόρησε μεταξύ του 1964 και του 1965. Έμπνευση της κούκλας θεωρείται ότι ήταν η αγαπημένη εμφάνιση της ίδιας της δημιουργού της Barbie, Ρουθ Χάντλερ.

Στα βραβεία Gotham βραβεύθηκαν τόσο η Μάργκο Ρόμπι όσο και η σκηνοθέτιδα της ταινίας «Barbie» Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Τα Gotham Independent Film Awards πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη με την παρουσία πολλών άλλων αστέρων, όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, η Πενέλοπε Κρουζ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Νάταλι Πόρτμαν, η Τζούλια Μουρ, η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, η Ζιλιέτ Μπινός, η Μισέλ Γουίλιαμς και η Μπέλα Ράμσεϊ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice