Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα ανάρτηση που συζητήθηκε - Ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι σε βίντεο στο Instagram - Τα σχόλια των θαυμαστών και οι εντάσεις με τους γιους της.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε στο Instagram άλλο ένα βίντεο που συζητήθηκε © EPA/Michael Nelson | Instagram/Britney Spears
Celebrities

Η «γυμνή καλημέρα» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Το «περίεργο» βίντεο στο Instagram

Ως «άβολη» περιγράφουν οι θαυμαστές της τη νέα ανάρτηση της αμερικανίδας σταρ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα ανάρτηση που συζητήθηκε - Ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι σε βίντεο στο Instagram - Τα σχόλια των θαυμαστών και οι εντάσεις με τους γιους της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε στο Instagram άλλο ένα ποστ που συζητήθηκε από τους θαυμαστές της. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια εμφανίζεται στο βίντεο γυμνή, φορώντας μόνο ένα μαύρο κολιέ τσόκερ.

Στο περίεργο κλιπ που δημοσιεύτηκε στο Instagram την Τρίτη το βράδυ, η τραγουδίστρια δείχνει το ντεκολτέ της χαμογελώντας πριν πει περίεργα, «καλημέρα», αλλάζοντας τόνο στη φωνή της.

To βιντεοσκοπημένο απόσπασμα αναδημοσιεύτηκε στο X, με αρκετούς να σχολιάζουν την ανάρτηση ως «άβολη» και «περίεργη».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι αμφιλεγόμενες αναρτήσεις στα social media

Η 41χρονη σταρ, η οποία έχει πουλήσει περισσότερους από 200 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και έχει λάβει αμέτρητα βραβεία στην καριέρα της, ενώ είχε χάσει τον έλεγχο της περιουσίας της από το 2008 έως το 2021, δημοσιεύει συχνά αμφιλεγόμενες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε ιππεύοντας τόπλες είτε ποζάροντας γυμνή στην παραλία.

Όπως εξηγεί στα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», η συγκεκριμένη τακτική τη χαροποιεί. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα», έγραψε.

«Αλλά νομίζω ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους χιλιάδες φορές, αν είχαν ποζάρει με στόχο την έγκριση των άλλων, θα καταλάβαιναν ότι χαίρομαι πολύ όταν ποζάρω με τρόπο που με κάνει να νιώθω σέξι και βγάζω τις δικές μου φωτογραφίες, κάνοντας ό,τι θέλω με αυτές».

Οι φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ αυξάνουν τις εντάσεις με τους γιους της

Εν τω μεταξύ, οι αναρτήσεις φέρεται να συνέβαλαν στη ρήξη μεταξύ της Σπίαρς και των γιων της, του 18χρονου Πρέστον και του 17χρονου Τζέιντεν.

Οι δύο έφηβοι έχουν μιλήσει δημόσια για τις φωτογραφίες που έχουν αυξήσει τις εντάσεις και τους κράτησαν μακριά από τη μητέρα τους για δύο χρόνια.

«Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να δημοσιεύσει κάτι στο Instagram για να τραβήξει την προσοχή», είπε ο Τζέιντεν στο δίκτυο ITV τον Σεπτέμβριο του 2022.

«Αυτό συνεχίζεται για χρόνια, χρόνια και χρόνια, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη σταματήσει ποτέ πραγματικά».

(Με πληροφορίες της Page Six)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice