Το post της Μαρίας Μενούνος με τα νεότερα για την υγεία της

Καθαρό το PET scan που έκανε

Look Team |

Μαρία Μενούνος: Το post με τα νεότερα για την υγεία της - Καθαρό το PET scan που έκανε

Η Μαρία Μενούνος στις αρχές του Νοεμβρίου μοιράστηκε την περιπέτεια υγείας της αποκαλύπτοντας πως πριν κάποιους μήνες διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου.

Με αφορμή, λοιπόν, τον μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο στο πάγκρεας η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε τον γιατρό της και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι το PET scan της βγήκε καθαρό.

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου!» έγραψε και πρόσθεσε:

«Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις. Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής».

Η ανάρτησή της στο Instagram