H Τζένιφερ Λόπεζ
H Τζένιφερ Λόπεζ © EPA
Celebrities

Τζένιφερ Λόπεζ: «Οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν»

Ο ηλικιακός ρατσισμός που υπήρχε στο Χόλιγουντ και η αλλαγή στα πρότυπα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζένιφερ Λόπεζ: Τι είπε για το Χόλιγουντ, τον ηλικιακό ρατσισμό που υπήρχε και τα πρότυπα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις γυναίκες η Τζένιφερ Λόπεζ στο τεύχος Women in Hollywood του Elle.

Η 54χρονη σταρ αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό που υπήρχε παλαιότερα στο Χόλιγουντ, κάτι που έχει εξαλειφθεί και το οποίο την γεμίζει ικανοποίηση αφού αυξάνονται ολοένα και περισσότερο οι ρόλοι που δίνονται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας στο Χόλιγουντ.

«Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Είναι πιο μορφωμένες και έχουν πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά, όχι μόνο σωματικά, αλλά και εσωτερικά καθώς όσο μεγαλώνεις αποκτάς σοφία».

Εξέφρασε, δε, την χαρά της για το γεγονός πως αλλάζουν τα πρότυπα στο Χόλιγουντ και πλέον οι γυναίκες αισθάνονται το ίδιο πολύτιμες ακόμα κι αν έχουν μεγαλώσει.

«Τα πρότυπα έχουν αλλάξει πολύ και νομίζω ότι είναι σωστό. Όσο μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις», δήλωσε η JLo.

«Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει όσο θέλω. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η ηλικία. Μπορεί να είναι 70, μπορεί να είναι 80, μπορεί να είναι 90, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει για μένα αν το θέλω. Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία που είχα: “Να μην αφήσω ποτέ κανέναν να με βάλει σε ένα κουτί εξαιτίας του πού γεννήθηκα, από πού είμαι, τι ηλικία έχω, οτιδήποτε τέτοιο. Αυτά τα όρια δεν υπάρχουν για μένα"», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα σχετικά με το ποιο είναι το επόμενο πρότζεκτ της, η Λόπεζ είπε ότι είναι ανοιχτή στο να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.

«Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Το να σκηνοθετήσω τη δική μου ταινία κάποια στιγμή είναι μια πιθανότητα», είπε, αποκαλύπτοντας ότι «της έχουν γίνει προτάσεις να σκηνοθετήσει μερικά πράγματα», κάτι που, όμως, αναγκάστηκε να αρνηθεί «λόγω χρονικών περιορισμών».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice