Dua Lipa & Romain Gavras στο Met Gala
Dua Lipa & Romain Gavras στο Met Gala © Getty Images
Celebrities

«Βόμβα» στη showbiz: Χώρισαν Dua Lipa - Ρομέν Γαβράς μετά από 8 μήνες σχέσης

Η τραγουδίστρια έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χώρισαν Dua Lipa – Ρομέν Γαβράς μετά το ερωτικό καλοκαίρι στην Ελλάδα

Μετά το ερωτικό καλοκαίρι στην Ελλάδα, η Dua Lipa φαίνεται πως χώρισε με τον Ελληνογάλλο σύντροφό της και σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς (Romain Gavras).

Την είδηση μετέδωσε η The Sun, αναφέροντας ότι το ζευγάρι τραβάει δρόμους χωριστούς μετά από 8 μήνες σχέσης, καθώς η 28χρονη τραγουδίστρια θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα της, λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ.

Dua Lipa & Romain Gavras Make Red Carpet Debut at Cannes Film Festival | E! News

«Η Dua και ο Ρομέν χώρισαν μετά από ένα ερωτικό καλοκαίρι. Έχει παρωπίδες όσον αφορά στην καριέρα της και το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του πριν χαλάσουν τα πράγματα. Ο Ρομέν θεωρούσε ότι η Dua είναι εργασιομανής, όμως εκείνη δεν σκοπεύει να σταματήσει για τίποτα και για κανέναν», δήλωσε πηγή στη βρετανική tabloid.

Με μια ματιά στο Instagram της, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει σβήσει όλες τις κοινές της φωτογραφίες με τον Ρομέν Γαβράς.

Το τελευταίο single «Houdini», στο οποίο παραδέχεται ότι είναι λίγο...επιπόλαιη στις σχέσεις της, ίσως τελικά ήταν μια ένδειξη του χωρισμού.

Dua Lipa - Houdini (Official Music Video)

Πέρα από το νέο της άλμπουμ, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα τη «χρυσή» της συνεργασία με την Porsche, ενώ φέτος έχει εμφανιστεί σε σόου της Versace, έχει εμφανιστεί στην ταινία «Barbie» για την οποία κυκλοφόρησε το τραγούδι «Dance the Night» και έχει κυκλοφορήσει το δικό της podcast.

Η σταρ αποκάλυψε ακόμη ότι ο νέος της δίσκος είναι «πραγματικά προσωπικός», καθώς εξερευνά τα ραντεβού και προσπαθεί να ανακαλύψει εάν ένας εραστής είναι «πραγματικός ή όχι».

Η σχέση της Dua Lipa με τον Ρομέν Γαβράς

Η σχέση της Dua Lipa με τον 42χρονο γιο του Κώστα Γαβρά έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι δυο τους εθεάθησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο.

Το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομαντικό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, πριν επισκεφτούν την πατρίδα της, την Αλβανία. Όλες οι φωτογραφίες από τις διακοπές αυτές έχουν πλέον σβηστεί...

Dua Lipa & Romain Gavras στη Σίφνο
© Instagram/Dua Lipa

Πριν αρχίσει να βγαίνει με τον γιο του Κώστα Γαβρά, η ποπ σταρ ήταν σε σχέση με τον Άνουαρ Χαντίντ, αδερφό της Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ. Από τη μεριά του, ο Ρομέν Γαβράς ήταν σε σχέση με τη Ρίτα Όρα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice