Τέιλορ Σουίφτ: Η διαμάχη της με την Κιμ Καρντάσιαν - Το τηλεφώνημα που διέρρευσε, οι επιπτώσεις στη ζωή και την καριέρα της.
Φως στη διαμάχη της με την Κιμ Καρντάσιαν ρίχνει σε συνέντευξή της η Τέιλορ Σουίφτ © Instagram
Celebrities

Τέιλορ Σουίφτ: «Καρφιά» προς την Κιμ Καρντάσιαν για το περιβόητο τηλεφώνημα το 2016

«Σε εκείνο το σημείο καταστράφηκε η καριέρα μου»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τέιλορ Σουίφτ: Η διαμάχη της με την Κιμ Καρντάσιαν - Το τηλεφώνημα που διέρρευσε, οι επιπτώσεις στη ζωή και την καριέρα της.

Η Τέιλορ Σουίφτ αποτελεί το νούμερο ένα τόσο στην αμερικανική αλλά και στην παγκόσμια μουσική σκηνή και με το «Eras Tour» έσπασε κάθε ρεκόρ. Κάτι που εκτόξευσε την καθαρή της αξία στο 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Time όπου τιμήθηκε ως πρόσωπο της χρονιάς, η Τέιλορ Σουίφτ αναφέρθηκε στη διαμάχη της με την Κιμ Καρντάσιαν και το περιβόητο τηλεφώνημα του 2016 με τον Κάνιε Γουέστ και το πως αυτό επηρέασε προτίστως την ψυχική της υγεία αλλά και την καριέρα της, μέχρι να έρθει η «απογείωση» των τελευταίων ετών.

Όλα ξεκίνησαν στα VMA του 2009, όταν ο Κάνιε Γουέστ ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που η Τέιλορ Σουίφτ μιλούσε για το βραβείο της στη κατηγορία «Καλύτερο Γυναικείο Βίντεο» για το τραγούδι «You Belong With Me». Της άρπαξε το μικρόφωνο και άρχισε να μοιράζεται τις δικές του σκέψεις με το κοινό.

Η Σουίφτ μόλις είχε κερδίσει το «Single Ladies (Put a Ring On It) και ο ράπερ φώναξε σε όλο τον κόσμο πως η Μπιγιόνσε ήταν εκείνη που έπρεπε να κερδίσει, γιατί είχε ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών. Αυτή η στιγμή μέχρι σήμερα παραμένει ανεξίτηλη στους περισσότερους και στα βραβεία του μουσικού διαγωνισμού. Η κόντρα δε κράτησε πολύ καθώς οι δύο τους, τα «βρήκαν».

Το δράμα ανανεώθηκε το 2016 με το τραγούδι του Κάνιε Γουέστ, «Famous», το οποίο περιελάμβανε σεξουαλικούς στίχους για την τραγουδίστρια. Όταν ο Κάνιε Γουέστ κυκλοφόρησε αυτό το τραγούδι, υπήρξε πολύς θυμός για τους στίχους και ο εκπρόσωπός της είπε στο PEOPLE πως η Σουίφτ «τον προειδοποίησε να μην κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με τόσο έντονο μισογυνιστικό μήνυμα, η Τέιλορ δεν ενημερώθηκε ποτέ για τους στίχους που την αφορούσαν».

Το σκάνδαλο οδήγησε την Κιμ Καρντάσιαν να δημοσιεύσει ψεύτικα πλάνα από ένα τηλεφώνημα μεταξύ του Γουέστ και της Σουίφτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φαινόταν σαν η Σουίφτ να είχε εγκρίνει τους στίχους. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε η κατηφόρα για την ίδια, και οι φαν στράφηκαν εναντίον της, με προσβλητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την αποκαλούσαν «φίδι».

Η Σουίφτ τόνισε στη συνέντευξη στο Time, ότι το τηλεφώνημα που διέρρευσε ήταν χειραγωγημένο και ενορχηστρωμένο, περιγράφοντάς το ως ένα «προσεκτικά κατασκευασμένο σκηνικό» που την άφησε να αισθάνεται ευάλωτη και δύσπιστη

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice