Η Τάμτα εμφανίστηκε στα MadWalk 2023, σε μια φουτουριστική performace του νέου της τραγουδιού «Μακριά»
Η Τάμτα εμφανίστηκε στα MadWalk 2023, σε μια φουτουριστική performace του νέου της τραγουδιού «Μακριά» © Instagram
Celebrities

Τάμτα: Η αισθησιακή εμφάνισή της στη σκηνή των Madwalk

Παρουσίασε το κομμάτι «Μακριά» από το πρόσφατο μουσικό της άλμπουμ με τίτλο Identity Crisis

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τάμτα: Η topless εμφάνισή της στη σκηνή των Madwalk - Φουτουριστική και σέξι - Ποια σχεδιάστρια επέλεξε

Με φαντασμαγορικά αξεσουάρ και ένα φόρεμα που προσιδιάζει σε γλυπτό, η Τάμτα προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Madwalk 2023 με την ξεχωριστή της εμφάνιση.

Με ένα high-fashion και υψηλής αισθητικής act, η Τάμτα κατάφερε να μαγνητίσει επάνω της όλα τα βλέμματα. Η δημοφιλής pop star συμμετείχε στη λαμπερή βραδιά του Madwalk, την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του MEGA χθες Σάββατο (16.12) το βράδυ.

Η Τάμτα άφησε για άλλη μία φορά άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό με μία εμπνευσμένη performance που συνδύαζε άρτια τη μουσική με τη μόδα, βγαίνοντας μάλιστα topless στη σκηνή του θεσμού.

Με συγκλονιστικά αξεσουάρ και ένα φόρεμα που προσιδιάζει σε γλυπτό, η εμφάνιση της τραγουδίστριας προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρουσιάζοντας το κομμάτι «Μακριά» από το πρόσφατο μουσικό της άλμπουμ που φέρει τον τίτλο Identity Crisis.

Τάμτα: Εμφάνιση high-fashion και υψηλής αισθητικής

Στην αρχή της performance, η Τάμτα βγήκε μέσα από ένα λευκό φόρεμα -installation το οποίο βρισκόταν στο βάθος της σκηνής, με κόκκινα μαλλιά και αξεσουάρ που θύμιζαν καλώδια στο κεφάλι της. Στο μπροστινό μέρος του φορέματος -γλυπτού βρισκόταν μια ανάγλυφη μήτρα από λευκό ύφασμα.

Το στήθος της κάλυπταν δύο pasties της ίδιας αισθητικής και στο δεύτερο μισό του τραγουδιού, η Τάμτα βγήκε από το φόρεμα και περπάτησε η ίδια στο catwalk, με ένα δερμάτινο παντελόνι με το ίδιο ανάγλυφο σχήμα μήτρας στο μπροστινό μέρος. Όταν η υψηλή ραπτική και η μουσική συναντιούνται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να μην είναι ενδιαφέρον.

ΤΑΜΤΑ for 240791 – Μακριά | MadWalk 2023 by Three Cents

Διάφανα ρούχα, η πρόκληση στην επιλεκτική σεμνοτυφία

Οι τιμητές του γκλάμουρ έχουν πια το νέο τους παραληρηματικό πεδίο μέσα από το καμουφλάζ ανωνυμίας των social media: Μόδα διάφανη, μόδα με σάρκα και οστά. Μόδα που εξοργίζει πολλούς. Η τάση του διαφανούς ντυσίματος, ξεσηκώνει νέες διαμάχες γύρω από το ποιοι και πώς δικαιούνται να ενδύονται κατά τον επιθυμητό τρόπο.

Οι διάφανες τουαλέτες πάντως σάρωσαν και στην άτυπη πασαρέλα των 95ων βραβείων της Ακαδημίας, με διαφανή φορέματα, φούστες, και διάφανα ρούχα γενικά, να αναδεικνύονται στο αγαπημένο στιλ των διασημοτήτων για το 2023, ενώ το VPL, η ορατή γραμμή εσώρουχων, λανσαρίστηκε επιτυχώς από στιλιστικά πρότυπα σαν τις Έμιλι ΡαταϊκόφσκιΡιάναLady Gaga.

Ήταν η Ciara ωστόσο εκείνη που προκάλεσε διαμάχη γύρω από το διαφανές ντύσιμό της, στο πάρτι των Oscars 2023 του Vanity Fair. Η σταρ της R&B φόρεσε ένα μαύρο διάφανο φόρεμα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες, σχεδιασμένο από τον οίκο Dundas.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice