Πιρς Μπρόσναν: Αντιδράσεις για το body shaming της συζύγου του
© Gisela Schober/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Γύρισε «μπούμερανγκ» το body shaming στην σύζυγο του Πιρς Μπρόσναν

Ο Πιρς Μπρόσναν ανά διαστήματα αναφέρεται στον γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πιρς Μπρόσναν: Αντιδράσεις για τα σχόλια για την σύζυγο του στο Χ

Ένα viral tweet που έβαλε στο στόχαστρο το σώμα της συζύγου του Πιρς Μπρόσναν, Κέλει Σμιθ έφερε κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Το tweet σχολίαζε εμμέσως πλην σαφώς το γεγονός ότι η Σμιθ έχει πάρει βάρος κατά την διάρκεια του γάμου της με τον άλλοτε «Τζέιμς Μποντ». Ο χρήστης του Χ που πόσταρε τις φωτογραφίες ήθελε να δείξει- μέσω της Σμιθ- πως μια γυναίκα αλλάζει με τα χρόνια και ιδιαίτερα στον γάμο. 

Κάποιοι απάντησαν, επισημαίνοντας ότι φαινόταν «υπέροχη» και στις δύο φωτογραφίες, ενώ κάποιος άλλος έγραψε ότι ήταν «πανέμορφη» και πρόσθεσε ότι όποιος ανέβασε τις εικόνες στο Χ θα πρέπει να «ασχοληθεί με τον εαυτό του». Ένας άλλος επεσήμανε ότι οι φωτογραφίες είναι απλώς μια υπενθύμιση ότι ένας καλός γάμος μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Οταν στο παρελθόν είχε γίνει συζήτηση για το σώμα της σύζυγου του, ο Μπρόσναν είχε πει: «Φίλοι τής πρότειναν να χειρουργηθεί για να μειώσει το βάρος της. Αλλά αγαπώ πολύ κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Και επίσης, επειδή έφερε στον κόσμο τα παιδιά μας. Στο παρελθόν την αγαπούσα αληθινά για το ποια είναι, όχι μόνο για την ομορφιά της, αλλά τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτήν, και πάντα επιδιώκω να είμαι αντάξιος της αγάπης της».

Ο Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του, Κέλει Σέι Σμιθ, είναι παντρεμένοι εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Παντρεύτηκαν στην Ιρλανδία τον Αύγουστο του 2001 και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 24 ετών, και τον Πάρις, 20 ετών.

Ο Πιρς Μπρόσναν ανά διαστήματα αναφέρεται στον γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του. Το 2016 είχε δηλώσει στην «Independent»: «Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν η Κίλι με κοιτάζει, γίνομαι αδύναμος».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice