Όσκαρ 2024: Dua Lipa, Μπίλι Άιλις, Ολίβια Ροντρίγκο και Λένι Κράβιτς στη βραχεία λίστα για την κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.
H Dua Lipa είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που εντάχθηκαν στη βραχεία λίστα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού © Instagram/Dua Lipa
Celebrities

Η Dua Lipa στη βραχεία λίστα των Όσκαρ 2024 - Για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι

Μονοπωλεί τις υποψηφιότητες η «Barbie» - Ανακοινώθηκαν 10 κατηγορίες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Όσκαρ 2024: Dua Lipa, Μπίλι Άιλις, Ολίβια Ροντρίγκο και Λένι Κράβιτς στη βραχεία λίστα για την κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.

Ο Λένι Κράβιτς, η Μπίλι Άιλις, η Ολίβια Ροντρίγκο, η Dua Lipa είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που εντάχθηκαν στη βραχεία λίστα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού το 2024.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ανακοίνωσε τις βραχείες λίστες σε 10 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι.

Τρία τραγούδια από την ταινία «Barbie» είναι μεταξύ των υποψήφιων, συγκεκριμένα το «Dance The Night» της Dua Lipa, το «What Was I Made For?» της Μπίλι Άιλις και το «I'm Just Ken» των Μαρκ Ρόνσον και Άντριου Γουάιτ, το οποίο ερμηνεύει ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η Ολίβια Ροντρίγκο είναι υποψήφια με τη συμβολή της στο σάουντρακ της ταινίας «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes», το τραγούδι «Can’t Catch Me Now»

Ο Λένι Κράβιτς βρίσκεται στη λίστα με το «Road to Freedom» από την ταινία «Rustin» και o Metro Boomin με το «Am I Dreaming» το τραγούδι του τέλους της animation ταινίας «Spider-Man: Across the Spider-Verse».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice