Άντονι Χόπκινς: Έκλεισε 48 χρόνια αποχής από το αλκοόλ
Άντονι Χόπκινς © EPA/TANNEN MAURY
Celebrities

Ο Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 48 χρόνια μακριά από το αλκοόλ

«Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω» αναφέρει στο instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Άντονι Χόπκινς: 48 χρόνια αποχής από το αλκοόλ 

O Άντονι Χόπκινς έστειλε τις ευχές του σε όσους τον ακολουθούν στο Instagram, για το νέο έτος, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος μετρά 48 χρόνια νηφαλιότητας από το αλκοόλ.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο instagram αναφέρει: «Γεια σας. Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους σας. Όλοι εσείς γλεντζέδες και οι πότες διασκεδάζετε. Υπέροχα! Ευτυχισμένο το νέο έτος, περάστε υπέροχα. Αν έχετε hangover, θυμηθείτε με. Σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια, σταμάτησα το αλκοόλ. Πήρα βοήθεια γι’ αυτό και η ζωή μου άλλαξε. Δεν ζηλεύω που διασκεδάζετε εκεί έξω».

Ο Άντονι Χόπκινς, που θα γιορτάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα 85α γενέθλιά του, έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τη μάχη του με τον αλκοολισμό, λέγοντας το 2018 πως η θρησκεία τον βοήθησε να κρατηθεί νηφάλιος. 

Ο Χόπκινς παραδέχτηκε στο Sunday Times Magazine το 2021 ότι «οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί τον είχαν σώσει». Μετά από ένα περιστατικό όπου ήπιε υπερβολικά πολύ, παρακολούθησε μια συνάντησή τους, για την οποία είχε δηλώσει: «Δεν έχω [πιει από τότε] και ούτε έχω αισθανθεί την ανάγκη να το κάνω. Όταν ζήτησα βοήθεια και συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν μόνος, ότι υπήρχαν χιλιάδες άνθρωποι σαν εμένα, όλοι οι φόβοι μου άρχισαν να διαλύονται».

Ο διάσημος ηθοποιός ως γνωστόν δημοσιεύει συχνά μηνύματα στους λογαριασμούς του στα social media, μιλώντας ανοιχτά για πολύ προσωπικά του θέματα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice