Ο Ροντ Στιούαρτ άφησε φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων στο προσωπικό ξενοδοχείο που διέμενε
O Ροντ Στιούρτ © EPA/Daniel Karmann
Celebrities

Ο Ροντ Στιούαρτ άφησε φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων στο προσωπικό ξενοδοχείο που διέμενε

Που ζήτησε να ποντάρουν τα χρήματα τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ροντ Στιούαρτ: 12.000 δολαρίων φιλοδώρημα στο προσωπικό ξενοδοχείου 

Ο αστέρας της ροκ Ροντ Στιούαρτ άφησε φιλοδώρημα ύψους 12.000 δολαρίων κατά την αναχώρηση του από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Σκωτία.

Ο τραγουδιστής του «Maggie May» έμεινε με τη σύζυγό του και τους δύο γιους στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Gleneagles για τους εορτασμούς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και εξήρε το προσωπικό που εργαζόταν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

«Είχα την τύχη να μείνω σε μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου και η εξυπηρέτηση στο Gleneagles είναι μοναδική», δήλωσε στην Daily Record. «Το προσωπικό κάνει καταπληκτική δουλειά την δυσκολότερη εποχή του χρόνου και αξίζει κάθε δεκάρα. Είναι η σκωτσέζικη φιλοξενία στα καλύτερά της. Συμβούλεψα τα αγόρια και τα κορίτσια στο Gleneagles να επενδύσουν τα χρήματα με σύνεση: βάλτε τα όλα στη Σκωτία για να κερδίσει το Euro».

Γνωστός για το φιλανθρώπικο του έργο

Προ μηνός ο Στιούαρτ τήρησε την υποσχέση που είχε δώσει κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή. Είχε υποσχεθεί να πληρώσει για 20 διαγνωστικές εξετάσεις καρκίνου για τους τηλεθεατές που τις χρειάζονταν. Τον Φεβρουάριο δώρισε ένα άγνωστο ποσό στο τοπικό νοσοκομείο στο Χάρλοου του Έσσεξ, για να πληρώσει το κόστος λειτουργίας μιας κινητής μονάδας μαγνητικής τομογραφίας για μια ημέρα, μειώνοντας τη λίστα αναμονής του κατά 10%.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, ο Στιούαρτ βρήκε ένα τριώροφο αρχοντικό αξίας 500.000 λιρών στο Berkshire για μια οικογένεια επτά άστεγων Ουκρανών προσφύγων. Υποσχέθηκε να πληρώνει το ενοίκιο και τους λογαριασμούς τους για τουλάχιστον ένα χρόνο. Οργάνωσε επίσης τρία φορτηγά για να μεταφέρει 16 πρόσφυγες σε ασφαλές μέρος στο Βερολίνο.

Με πληροφορίες από The Times

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice