Σάρα Σνούκ: Αποκαλύπτει το body shaming που δέχθηκε
© ΕPA/ALISON DINNER
Celebrities

Σταρ του «Succession»: Μου έλεγαν να μην φάω ούτε ένα κομματάκι τούρτα

Η αποκάλυψη της Σάρα Σνουκ για το body shaming που δέχθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σάρα Σνουκ: Η σταρ του Succession αποκαλύπτει ότι δέχθηκε body shaming

Η ηθοποιός γνωστή από την σειρά «Succession» Σάρα Σνουκ αποκάλυψε ότι δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το σώμα της τόσο από έναν διευθυντή κάστινγκ όσο και από έναν παραγωγό ταινιών στο ξεκίνημα της καριέρας της.

Σταρ του «Succession»: Μου έλεγαν να μην φάω ούτε ένα κομματάκι τούρτα
Καστ του Succession στις Xρυσές Σφαίρες © EPA/ALISON DINNER

Σε νέα συνέντευξή της στους Sunday Times, η Σνουκκ είπε ότι αφού πήρε έναν ρόλο σε ταινία, ο διευθυντής κάστινγκ της είπε: «Δεν σε θέλουμε πραγματικά γιατί είσαι ένα τίποτα, αλλά ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος πιστεύουν ότι είσαι καλή για τον ρόλο. Οπότε αυτό που θα κάνουμε είναι να σας αλλάξουμε όλες, ώστε να είστε εμπορεύσιμες: Θα λευκάνουμε τα δόντια σου, θα σκουρύνουμε τα μαλλιά σου, θα σου δώσουμε έναν προσωπικό γυμναστή ώστε να χάσεις βάρος και να δείχνεις όπως πρέπει».

Η Σνουκ θυμήθηκε επίσης ένα περιστατικό κατά την οποία ένας παραγωγός ταινίας την επέπληξε μπροστά στο καστ και το συνεργείο επειδή έφαγε το «ένα κομμάτι σοκολατένιας τούρτας». Ένας σχεδιαστής κοστουμιών παρενέβη και την ενθάρρυνε να συνεχίσει να τρώει. "

«Αυτή η στοχοποίηση των γυναικών, το να μην μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, γιατί το κάνουμε αυτό στις γυναίκες;» διερωτήθηκε η σταρ.

Η ηθοποιός απέσπασε πρόσφατα τη δεύτερη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της ως «Σιβ Ρόι» στην πολυβραβευμένη σειρά του HBO «Succession» και θα διεκδικήσει το βραβείο Emmy στην τελετή απονομής το βράδυ της Δευτέρας.

Πηγή: Variety

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice