Πώς φέρεται να χαρακτήρισε ο Μπραντ Πιτ την Έμιλι Ρατακόφσκι
O Mπραντ Πιτ © EPA
Celebrities

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ έκανε διαγωνισμό «απλυσιάς» με τον Μπραντ Πιτ

Oι δυο ηθοποιοί συγκατοικούσαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίστλεϊ: Μνήμες από την συγκατοίκηση με τον Μπραντ Πιτ

Ο διάσημος πρωταγωνιστής Τζέισον Πρίσλεϊ (Jason Priestley) καλεσμένος στην εκπομπή «Live with Kelly and Mark» μίλησε για την εποχή που συγκατοικούσε με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), πριν ακόμη γίνουν γνωστοί.

Πρίστλεϊ: Η συγκατοίκηση με τον Μπραντ Πιτ
© screenshot/youtube

Συγκάτοικοι σε ένα μικρό διαμέρισμα

Μαζί με έναν ακόμη συγκάτοικο αποκάλυψε ότι έμεναν σε ένα μικρό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε μια υποβαθμισμένη περιοχή του Λος 'Αντζελες. Σημείωσε με χιούμορ ότι ο Μπραντ ήταν σχετικά αξιοπρεπής σε σύγκριση με τον άλλο συγκάτοικο, ο οποίος όπως τον περιέγραψε, ήταν «η απόλυτη καταστροφή».

Ο Τζέισον θυμήθηκε έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό που έκαναν για το «ποιος θα μπορούσε να περάσει περισσότερο καιρό χωρίς να κάνει ντους».

«Το σκέφτομαι τώρα και λέω: «Φίλε, πόσο αηδιαστικό. Τι σκεφτόσουν;», είπε χαρακτηριστικά και μοιράστηκε ότι ο Πιτ έβγαινε πάντα νικητής. «Πάντα ο Μπραντ κέρδιζε. Δεν νομίζω ότι το κάνει πια αυτό, αλλά τότε μπορούσε να περάσει πολύ καιρό χωρίς ντους» πρόσθεσε γελώντας ο Καναδός ηθοποιός.

Jason Priestley and Brad Pitt Were Roommates

«Zούσαμε με νουντλς, μπύρες και τσιγάρα Marlboro Light»

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Jason Priestley: A Memoir», που κυκλοφόρησε το 2014, ο Τζέισον είχε αναφερθεί λεπτομερώς για εκείνη την περίοδο αποκαλύπτοντας: «Zούσαμε με νουντλς, μπύρες και τσιγάρα Marlboro Light».

Η επιτυχία ήρθε το 1990 με το ρόλο του ως Μπράντον Γουόλς στην τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια εφήβους «Beverly Hills, 90210». Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην αστυνομική σειρά «Wild Cards», του Μίχαελ Κόνιβς (Michael Konyves). Είναι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με τη makeup artist Ναόμι Λάουντ-Πρίστλεϊ(Naomi Lowde) και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice