Η Ντούα Λίπα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο

Λίγο καιρό αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός με τον Ρομέν Γαβρά

Newsroom |

Nτούα Λίπα: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος - Η πρώτη κοινή εμφάνιση

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της η Ντούα Λίπα φαίνεται πως είναι σε σχέση με τον Βρετανό ηθοποιό, Κάλουμ Τέρνερ.

Σε πάρτι στο Λος Άντζελες

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός εντοπίστηκαν να χορεύουν σε ένα afterparty στο Λος Άντζελες για την πρεμιέρα της σειράς του «Masters of The Air» το βράδυ της Τετάρτης (10/10), πυροδοτώντας φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Πηγή που μίλησε στο Page Six, επιβεβαίωσε ότι όντως βγαίνουν. «Είναι κάτι καινούργιο, αλλά όμως είναι τρελαμένοι ο ένας για τον άλλον. Παρόλο που είναι νωρίς, είναι προφανώς αρκετά σοβαρό ώστε να έρθει στη μεγάλη του εκδήλωση. Ήταν στην πρεμιέρα για να τον υποστηρίξει».

Ο Κάλουμ Τέρνερ ο οποίος ήταν σε σχέση με την ηθοποιό, Βανέσα Κίρμπι, η οποία υποδύθηκε την πριγκίπισσα Μάργκαρετ στο «The Crown», πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή και στην τελευταία ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ, «The Boys in the Boat». Στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε δύο ταινίες του «Fantastic Beasts».

Ο χωρισμός από τον Ρομέν Γαβρά

Γαβράς και Ντούα Λίπα αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους καθώς η τραγουδίστρια φαίνεται πως επιθυμούσε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική, λίγο πριν την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ και single, «Χουντίνι».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Φεβρουάριο του 2023, όταν φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι, από σόου της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.